Shampoot - Wella SP Shampoot

Näytetään kaikki 3 tulosta

SP Hydrate Shampoo 250 ml

25,90  12,95 

SP Smoothen Shampoo 250 ml

25,90  12,95 

SP Clear Scalp Shampoo 250ml

25,90  12,95 

Wella SP Shampoot

Wella SP shampoot ovat hiusammattilaisten taidonnäyte siitä, kuinka luodaan erittäin laadukkaita shampoita. System Professional shampoot ovat Wellan ammattilaisten suunnittelemia, ja kuten ehkä tiedät, Wella on yksi maailman suurimmista hiusbrändeistä.

Wella System Professional shampoot tunnetaan erityisesti siitä, että ne hoitavat hiuksia äärimmäisen hellästi, mutta silti äärimmäisen tehokkaasti. Osa SP shampoista tekee hiuksistasi pehmeät, osa korjaa vaurioituneita hiuksia, osa hoitaa erityisesti päänahkaa ja osa tuuheuttaa tai kosteuttaa. Jokaiseen tarpeeseen on oma tuotteensa, joten löydät taatusti oman suosikkisi System Professional shampoiden tuotevalikoimasta!

Huipputeknologia System Professional shampoiden taustalla

Hiusalalla ei ansaita pikavoittoja. Jokainen tuote tulee kehittää äärimmäisellä tarkkuudella, jotta ne tekevät hiuksistasi juuri sellaiset kuin haluat. Vain laadukkaimmilla ainesosilla ja vuosien testaamisen jälkeen voi syntyä shampoo, joka on riittävän laadukas kampaamotason shampooksi. Kaikki System Professional shampoot täyttävät kampaamotason shampoolta vaadittavat kriteerit.

Tämä on saavutettu ainoastaan huolellisen tuotekehityksen ja suuren ammattilaisista koostuvan tiimin ansiosta. Sen takia System Professional shampoot ovat yksiä hiusalan arvostetuimmista shampoista tänään, ja ovat sitä takuulla myös huomenna!

Tuotekehityksen ansiosta shampoot eivät ainoastaan tee hiuksillesi sitä minkä ne lupaavat, vaan laadukkaan shampoon käyttäminen on elämys. Tuotekehityksessä mietitään shampoon tuntumaa hiuksissasi ja käsissäsi. Sen tuoksuun on panostettu valtavasti, jotta hiuksesi tuoksuvat miellyttäville pitkään niiden pesemisen jälkeen. Hiustenpesu on siis parhaimmillaan useiden aistien kokemus, jonka voit saada käyttämällä vain laadukkaita kampaamotason shampoita.

Wella System Professional shampoot takaavat sinulle ainutlaatuisen kokemuksen sen lisäksi, että ne tekevät juuri sen, minkä lupaavat.

System Professional shampoot hoitavat hiustasi ytimestä saakka

Jos haluat hiuksesi pehmeämmiksi, elinvoimaisemmiksi, kiiltävimmiksi tai vahvemmiksi, niin muutoksen täytyy lähteä hiuksen ytimestä. Terve hius kasvaa ainoastaan terveestä päänahasta. Jos shampoo koostuu vääränlaisista ainesosista, kuten lukuisat ”markettishampoot”, niin se voi ärsyttää päänahkaasi, kuivattaa sitä tai saada sen rasvoittumaan entisestään. Laadukkaassa shampoossa ainesosat ovat tarkkaan mietittyjä niin, että ne puhdistavat hiuksen, mutta hoitavat samalla päänahkaa ja hiustesi ydintä. Tällöin hiuksistasi tulee terveet ja elinvoimaiset.

System Professional shampoot sisältävät lipidejä, jotka sitovat hiuksesi keratiineja yhteen. Keratiinit ovat kuin hiustesi rakennuspalikoita, jotka määrittävät hiustesi kunnon. Patentoitu LipidCode-teknologia takaa sen, että System Professional shampoot hoitavat hiustasi aina niiden keratiinirakenteesta lähtien. Tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle parhaiten soveltuva tuote! Voit myös kysyä meiltä apua tuotteen valinnassa. Me autamme mielellämme.