Back To The Roots Revitalizing Hair Tonic 150 ml

viilentävä, virkistävä hiusvesi

11,90

Varastossa

Kuvaus

Virkistävä hiusvesi.

Hiusten hyvinvointi alkaa hiuspohjasta ja hiuksen juuresta. Terveestä hiuspohjasta kasvaa tervettä hiusta, siksi onkin tärkeää muistaa hoitaa hiusten lisäksi myös hiuspohjaa säännöllisesti.

Back To The Roots on KC Professionalin Suomessa valmistettu ja kehitetty tuotesarja terveiden hiusten ja terveen hiuspohjan hyvinvointiin.

Back To The Roots Revitalizing Hair Tonic on hiuspohjaan jätettävä virkistävä hiusvesi. Luonnollisesta teepuuöljystä saatavat rauhoittavat ainesosat yhdessä aloe veran ja glyseriinin kosteuttavien ominaisuuksien avulla virkistät ja hoidat hiuspohjaasi. Jäänraikas mentoli stimuloi ja virkistää hiuspohjaa sekä aistejasi!

Erikoisominaisuudet:

– Teepuuöljy. Rauhoittaa ja antaa tuoksullaan energiaa ja virkistää kehon lisäksi myös mieltä.

– Aloe vera. Sisältää mm. vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja entsyymejä. Rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa.

– Glyseriini. Kosteuttaa pitkäkestoisesti hiuspohjaa sitomalla itseensä vettä.

Ammattilaisvinkki:

Aloita jokainen aamusi parhaalla mahdollisella tavalla käyttämällä Back To The Roots Revitalizing Hair Tonicia! Sen aromaterapeuttinen ja virkistävä tuoksu ja tunnelma antaa päivälle parhaan mahdollisen startin!

Lisäbonari: Tämän tuotteen käyttäminen on niin hauskaa ja ihanaa, että sitä voi käyttää ihan huvikseenkin; jokaisena aamuna, jokaisen päivän parhaaseen mahdolliseen aloitukseen!

Käyttöohje:

Levitä tuote nokkapullon nokalla suoraan hiuspohjaan ja viimeistele nautinto hieromalla viehkein pyörivin liikkein. Älä huuhdo! Jatka hiusten viimeistely haluamallasi tavalla. Voidaan levittää sekä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin että kuiviin hiuksiin. Käytä niin usein kuin haluat.

 

Ainesosaluettelo:

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Menthol, Piroctone Olamine, Lactic Acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Extract.

  • Vegaaninen
  • Väriystävällinen
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Back To The Roots Revitalizing Hair Tonic 150 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä