Four Reasons Ultra Moisture Shampoo 300 ml

syväkosteuttava, kuiville hiuksille

8,90 4,90

Varastossa

Kuvaus

Tehokosteuttava Shampoo

Kaikki hiukset tarvitsevat kosteutta, erityisesti luonnonkiharat ja karheat hiuslaadut. Myös muiden hiusten kosteustasapaino voi järkkyä, jos hius altistuu ulkoisiin tekijöihin kuten kemialliset käsittelyt, usein toistuva hiusten pesu, lämpötyökalut tai auringon säteily. Kaikki edellä mainitut tekijät saattavat kuivattaa hiuksiasi saaden ne näytämään elottomilta, karkeilta, kiillottomilta ja vaikeuttaa niiden käsittelyä ja muotoilua.

Four Reasonin Ultra Moisture tuotesarja on kehitelty kuivien hiusten ongelmiin ja se soveltuu hyvin myös päivittäiseen pesuun ja hoitoon.

Erityisominaisuudet:

– Herneproteiini. Vahvistaa hiuksia ja edesauttaa luonnollisen kosteuden säilymistä hiuksissa.

– Luonnon betaiini. Luonnon betaiinia saadaan sokerijuurikkaan melassista sokerin valmistuksen yhteydessä. Se kosteuttaa hiuksia ja vähentää mekaanisen ärsytyksen vaikutuksia.

– Glyseroli. Kosteuttaa ja ravitsee hiuksia.

Ammattilaisvinkki:

Jos kärsit kuivien hiusten ongelmista, pelasta ne tällä superkosteuttavalla shampoolla.

Käyttöohje: Hiero tuotetta kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Jatka hiuksillesi sopivalla Four Reasons Ultra Moisture sarjan hoitoaineella.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Betaine, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, C12-13 Alkyl Lactate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Pea Protein, Parfum Sodium Cocoyl Amino Acids, Limonene, Potassium Dimethicone PEG-7 Panthenyl Phosphate, Phenoxyethanol, CI 42090.

  • Väriystävällinen
  • Vegaaninen
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Four Reasons Ultra Moisture Shampoo 300 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä