Four Reasons Nature Color Conditioner 250ml

hiusväriä suojaava hoitoaine, luonnonkosmetiikkaa

16,90

Varastossa

Kuvaus

 

Kosteuttava, hiusvärin kestoa pidentävä ja hiuksia hellivä hoitoaine. Color Conditioner kiillottaa hiusta upeasti ja hiuksista tulee ihanan pehmeät ja sileät. Hiukset tuntuvat tuuheilta ja kevyiltä. Tehoaineen, oliiviuutteen antioksidantit pitävät hiusvärin kirkkaana. hoitoaine sisältää myös luomugranaattiomena- ja luomupellavauutetta ja tuotteen vahvistava ja hoitava koostumus saa hiukset katkeilemaan vähemmän ja selviämään helposti. 

 

Erityisominaisuudet: 

– luonnonkosmetiikkaa

– oliiviuutteen antioksidantit suojaavat väriä

– vahvistava ja hoitava koostumus

– pehmittää ja selvittää

– antaa upean kiillon

 

käyttöohje: 

Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele huolellisesti.

 

 Tiedot Four Reasons Nature Color Sarjasta:

Four Reasons Nature color- luonnonkosmetiikka-sarja on suunniteltu erityisesti suojaamaan hiusväriä ja hoitamaan värjättyjä hiuksia. Color -tuotteet pidentävät hiusvärin kestoa ja antavat hiuksille upeaa kiiltoa, sileyttä ja pehmeyttä. 

 

Four Reasons Nature Color duo

Tiedot Four Reasons Nature -sarjasta:

Four Reasons Nature -sarja on sertifioitua, suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa, luonnonmukaista luksusta. Kotimaiset Four Reasons Nature tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja tuotteiden aktiiviaineina on käytetty luonnollisia  ja kasvipohjaisia uutteita, proteiineja ja öljyjä. Tuotteisiin on valittu aktiiviaineiksi tutkitusti tehokkaita, ravitsevia, kosteuttavia, tuuheuttavia, silottavia ja hiusta korjaavia, tehokkaita raaka-aineita, luonnon ehdoilla.

 

Four Reasons Nature Ingredients

 

 Sertifioidun luonnonkosmetiikan tuotteita, tuotantoa ja näitä yhteisiä sääntöjä ja niiden noudattamista valvoo erilaiset sertifiointi organisaatiot joiden vaatimukset ja sääntöjen tiukkuus hieman vaihtelee. Ecocert oli maailman ensimmäinen taho, ja ensimmäinen joka kehitti kansainvälisiä standardeja luonnonkosmetiikalle. Ecocert valvoo tarkasti sertifioimiaan tuotteita ja yrityksiä, säännöllisesti ja usein auditoi ja tarkastaa tuotteiden raaka-aineiden, pakkaus- ja tuotantoprosessin ja materiaalit ja tarkastaa jokaisen tuotteen erikseen ennen sen markkinoille julkaisemista.

Four Reasons on Ecocert Cosmos Nature sertifioitu ja jokainen sarjan tuote on ennen julkaisemistaan erikseen auditoitu, tarkastettu ja tuotteiden raaka-aineet, tuotanto- ja pakkausprosessit selvittetty ja hyväksytty.  Luonnonkosmetiikkaa koskee täysin sama lainsäädäntö kuin muutakin kosmetiikkaa joten Nature -tuotteet ovat kylpyhuoneeseesi päätyessään varmasti tarkkaan, huolella valmistettu ja tutkittu ja lisäksi luonnon ehdoilla valmistettuja. 

 

Ainesosat: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Lecithin, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Sodium Cetearyl Sulfate, Vegetable Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Linum Usitatissimum Seed Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Parfum.

 

 

 

 

 

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Four Reasons Nature Color Conditioner 250ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä