Four Reasons Nature Volume Conditioner, 250ml

tuuheuttava, runsautta antava hoitoaine joka kiillottaa ja vahvistaa hiusta, luonnonkosmetiikkaa

16,90

Varastossa

Kuvaus

 

Four Reasons Nature Volume Conditioner tuuheuttava hoitoaine antaa hiuksille täyteläistä runsautta ja selvittää ne hetkessä. Hiukset tuntuvat tuuheilta ilman pörröisyyttä. Tehoaineena toimiva hopealehmuksen nuppu-uute kosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja suojaa niitä ulkoisilta rasituksilta. Sisältää myös luomutyrnimarjan mehua ja luomuaprikoosin hedelmäuutetta. Hiukset tuntuvat runsailta, ilmavilta ja hoidetuilta.

 

Erityisominaisuudet: 

– luonnonkosmetiikkaa

– tuuheutta ilman pörröisyyttä

 luomutyrnimarjan mehu ja luomuaprikoosin hedelmäuute kiillottavat ja vahvistavat hiusten rakennetta

–  Hopealehmuksen nuppu-uute kosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja suojaa niitä ulkoisilta rasitteilta

– selvittävä

– jättää hiukset ilmavaksi, kevyen ja ryhdikkään tuntuisiksi

 

Ammattilaisvinkki: 

Myös hentoihin hiuksiin kannattaa käyttää hoitoainetta, varsinkin jos hiuksissasi on väri tai muita käsittelyitä tai hius tuntuu kuivalta. Hentojen hiusten hoitoaineet ovat koostumukseltaan hyvin kevyitä ja sopivat myös paksu-hiuksiselle, kun etsit hyvin puhtaan tuntuista tuotetta joka ei jätä yhtään painoa hiukseen. Hennoissa hiuksissa on tärkeää huuhdella hoitoaine hyvin pois jotta tuotteen lupaamat vaikutukset pääsevät esiin eikä hiuksiin jäänyt hoitoaine latista lopputulosta. Volume- tuotteet huuhtoutuvat helposti hiuksista pois. Tuuheuttavilla muotoilutuotteilla saat lisä-tuuheuden tuntua, volyymia ja tukea kampaukseen.

 

Käyttöohje: 

Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele huolellisesti.

 

Tiedot Four Reasons Nature Volume Sarjasta:

Volume-tuotteet antavat hennoille hiuksille luonnollista runsautta ja volyymia ja tuuheuttavat hiuksia. Volume -sarja myös kosteuttaa hiuksia ilmavasti, jotta hiusten kosteustasapaino säilyy ja hiukset eivät pörröönny. Ilmavat, paksun tuntuiset hiukset ovat sileät ja hoidetut.

 

Four Reasons Nature Volume Trio

 

Tiedot Four Reasons Nature -sarjasta:

Four Reasons Nature -sarja on sertifioitua, suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa, luonnonmukaista luksusta. Kotimaiset Four Reasons Nature tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja tuotteiden aktiiviaineina on käytetty luonnollisia  ja kasvipohjaisia uutteita, proteiineja ja öljyjä. Tuotteisiin on valittu aktiiviaineiksi tutkitusti tehokkaita, ravitsevia, kosteuttavia, tuuheuttavia, silottavia ja hiusta korjaavia, tehokkaita raaka-aineita, luonnon ehdoilla.

 

Four Reasons Nature Group

 

Luonnonkosmetiikassa käytetään niin luonnollisia raaka-aineita kuin mahdollista. Ympäristö ystävällisyys, eettisyys ja luonnollisuus ovat luonnonkosmetiikan arvoja ja sertifioitu luonnonkosmetiikka täyttää nämä arvot. Luonnonkosmetiikassa raaka-aineiden täytyy olla peräisin uusiutuvista luonnonvaroista, pakkauksen ja valmistusprosessin tulee olla vastuullinen ja tietyt raaka-aineet ovat kielletty.  Sertifioidussa luonnonkosmetiikassa on kielletty mm. parabeenit, silikonit, PEG-ainesosat, synteettiset hajusteet ja väriaineet, nanopartikkelit, fenoksietanoli,  geenimuunnellut raaka-aineet ja eläinperäiset raaka-aineet ( kaikki sertifiointi tahot eivät tätä edellytä, mutta Four Reasons on myös vegaaninen). 

Sertifioidun luonnonkosmetiikan tuotteita, tuotantoa ja näitä yhteisiä sääntöjä ja niiden noudattamista valvoo erilaiset sertifiointi organisaatiot joiden vaatimukset ja sääntöjen tiukkuus hieman vaihtelee. Ecocert oli maailman ensimmäinen taho, ja ensimmäinen joka kehitti kansainvälisiä standardeja luonnonkosmetiikalle. Ecocert valvoo tarkasti sertifioimiaan tuotteita ja yrityksiä, säännöllisesti ja usein auditoi ja tarkastaa tuotteiden raaka-aineiden, pakkaus- ja tuotantoprosessin ja materiaalit ja tarkastaa jokaisen tuotteen erikseen ennen sen markkinoille julkaisemista.

Four Reasons on Ecocert Cosmos Nature sertifioitu ja jokainen sarjan tuote on ennen julkaisemistaan erikseen auditoitu, tarkastettu ja tuotteiden raaka-aineet, tuotanto- ja pakkausprosessit selvittetty ja hyväksytty.  Luonnonkosmetiikkaa koskee täysin sama lainsäädäntö kuin muutakin kosmetiikkaa joten Nature -tuotteet ovat kylpyhuoneeseesi päätyessään varmasti tarkkaan, huolella valmistettu ja tutkittu ja lisäksi luonnon ehdoilla valmistettuja. 

 

Ainesosat: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Lecithin, Sodium Cetearyl Sulfate, Vegetable Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice, Citric Acid, Tilia Tomentosa Extract, Limonene, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Prunus Armeniaca Fruit Extract, Parfum.

 

Lisätiedot
Hiustyypeille
Merkintä

Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä