Four Reasons No Nothing Sensitive Color Conditioner 300 ml

11,50

Varastossa

Kuvaus

Hiusväriä suojaava hoitoaine

No Nothing Very Sensitive on yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa luotu hajusteeton ja väriaineeton suomalainen tuotesarja. Suomalaisten herkälle iholle ja hiuksille suunniteltu tuotesarja sopii sekä hiusten hoitoon että muotoiluun. 

Kaikilla Four Reasons No Nothing -tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

 

No Nothing Sensitive Color Conditioner on hellävaraisesti hoitava ja väriä suojaava hoitoaine. Puuvillansiemenöljy hoitaa ja kosteuttaa värikäsiteltyjä hiuksia.

 

Erityisominaisuudet:

– Ei kuluta hiusväriä. Parantaa hiuksen käsiteltävyyttä ja kammattavuutta, samalla hoitaa ja kosteuttaa puuvillasiemenöljyn avulla.

– Pidentää hiusvärin kestoa. Hellästi hoitavia ja hiusväriä suojaavia ainesosia sisältävä yhdiste pyrkii pitämään hiusvärin kiiltävänä ja eloisana kampaamokäyntien välillä.

– Kosteuttaa ja antaa lisää kiiltoa. Tehokas yhdistelmä hoitavia ainesosia ja uutteita.

 

Käyttö

Levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

 

Ammattilaisvinkki:

Hyvä päivittäiseen hoitoon soveltuva hiuväriä haalistumiselta ehkäisevä hoitoaine. 

 

 

Ainesosaluettelo

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Glycol Stearate, Behentrimonium Chloride, Polysilicone-18 Cetyl Phosphate, Quaternium-87, Cottonseed Oil Glycereth-8 Esters, Ceteareth-20, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä