Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Mist 250 ml

11,50

Varastossa

Kuvaus

Kosteuttava hoitosuihke No Nothing Sensitive on yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa luotu hajusteeton ja väriaineeton suomalainen tuotesarja. Suomalaisten herkälle iholle ja hiuksille suunniteltu tuotesarja sopii sekä hiusten hoitoon että muotoiluun. 

Kaikilla Four Reasons No Nothing -tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

 

Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Mist on hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Se poistaa tehokkaasti sähköisyyttä ja kosteuttaa kuivaa hiusta. Sopii hyvin myös elvyttämään kuivahtaneita, karkeita latvoja. Toimii myös helposti takkuuntuvien hiusten selvityssuihkeena. Sen hajustettomuuden ansiosta se soveltuu mainiosti hajusteallergikoiden ja tuoksuyliherkkyydestä kärsivien lisäksi pienille lapsille hiusten päivittäiseen hoitoon.

 

Erityisominaisuudet:

– Avokadoöljy. Tehokkaan kosteuttamisen lisäksi vahvistaa ja jättää hiuksiin upean kiillon.

– Kosteuttaa. Helpottaa vaikeasti hallittavien hiusten käsiteltävyyttä, kosteuden tuomista eduista, jättäen hiukset pehmeiksi ja joustaviksi.

– Silottaa. Käsiteltävyyttä parantavat ainesosat silottavat hiuksen pintaa ja helpottavat hiuksen kammattavuutta.

 

Käyttö 

Suihkuta tasaisesti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Kuivaa ja muotoile.

 

Ainesosaluettelo

Aqua, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Avocado Oil Glycereth-8 Esters, Sodium Benzoate, PEG-12 Allyl Ether, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Cocoyl Amino Acids, Potassium Dimethicone, PEG-7 Panthenyl Phosphate, Sodium Sarcosinate, Tetrasodium EDTA.


Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä