Four Reasons No Nothing Sensitive Repair Conditioner 300 ml

11,50

Varastossa

Kuvaus

Vahvistava ja korjaava hoitoaine.

 

Four Reasons No Nothing Sensitive on yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa luotu hajusteeton ja väriaineeton suomalainen tuotesarja. Suomalaisten herkälle iholle ja hiuksille suunniteltu tuotesarja sopii sekä hiusten hoitoon että muotoiluun. 

Kaikilla Four Reasons No Nothing -tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

 

Four Reasons No Nothing Sensitive Repair Conditioner sisältää aminohappoja, jotka korjaavat ja vahvistavat voimattomia ja vaurioituneita hiuksia. Parantaa hiusten käsiteltävyyttä ja poistaa sähköisyyttä. Hoitoaine sisältää UV -suojan, joka suojaa hiusta auringon aiheuttamia hiusvärin haalistumisia ja haurastumia vastaan. Hajusteeton ja väriaineeton hoitoaine soveltuu mainiosti päivittäiseen hiusten hoitoon. 

Erityisominaisuudet:

 – Suojaa. Vahvistavat ainesosat ja UV -suoja tekevät hiuksista paksumman tuntuiset suojaten samalla auringon haitoilta.

– Silottaa ja pehmentää. Helpottaa hiuksen käsiteltävyyttä ja poistaa tehokkaasti sähköisyyden.

– Vahvistaa. Kasviproteiineista saatavat vahvistavat ainesosat tunkeutuvat syvälle hiuksen rakenteeseen ja jälleenrakentavat hiusta sisältäpäin. 

Ammattilaisvinkki:

Käytä päivittäin vahvistaaksesi elottomia hiuksiasi palauttaen hiusten luontaisen elinvoiman!

Käyttöohje: Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti. Vaikutusajan pidentäminen tehostaa hoitovaikutusta!

 

Ainesosaluettelo:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Quaternium-87, Glycol Stearate, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Glycerin, Tribehenin, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Ceteareth-20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polysilicone-15, Citric Acid.

  • Vegaaninen
  • Hajusteeton
  • Väriystävällinen
  • Väriaineeton
  • UV-Suoja

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä