Four Reasons Professional Brilliant Color Conditioner, 300ml

väriä suojaava, intensiivistä kiiltoa ja selvitystä antava hoitoaine värjätyille hiuksille

16,90

Varastossa

Kuvaus

Brilliant Color Conditioner suojaa hiusväriäsi ja samalla kosteuttaa  ja antaa kiiltoa kaikille värjätyille hiuksille ja hiusvärisi säilyy hehkuvana ja eloisana pidempään. Hoitoaine myös selvittää hiuksia tehokkaasti. Ravitsevaan koostumukseen tehoaineiksi on valittu kasviproteiinia ja oliiviuutetta jotka hoitavat kemiallisesti käsiteltyjä, värjättyjä hiuksia. Four Reasons Professional Brilliant Color Condioner -hoitoaineessa on raikkaan hedelmäinen tuoksu. Tuotteen pH 5,5 on matala joka myös edesauttaa värin säilymistä ja hiuksen pinnan sulkeutumista parhaan kiillon maksimoimikseksi. Tuloksena ilmavan puhtaat, kiiltävät hiukset. 

 

Erityisominaisuudet:
– auttaa säilyttämään hiusvärin pidempään
– tekee hiuksista erittäin kiiltävät
– Ravitseva ja kosteuttava koostumus
– Oliiviuute ja kasviproteiini vahvistat ja hoitavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia
– selvittää tehokkaasti
– jättää hiukset ilmavan tuntuisiksi ja kiiltäviksi
– hento, raikas persikkainen tuoksu
– vegaaninen
– ammattilaistasoinen

Ammattilaisvinkki:

Värjätyt hiukset ovat hyvin moninaiset, on tummia, vaaleita, punaisia, pastelleja, luonnollisia ja intensiivisiä ja näyttäviä. Brilliant Color Contioner on loistava valinta kun haluat pidentää hiusvärisi kestoa ja kiillottaa hiuksiasi. Värjättyihin hiuksiin kannattaa ehdottomasti käyttää myös hellävaraisesti puhdistavaa, väriä ylläpitävää shampoota hiusten puhdistamiseen säilyttääksesi värisi parhaalla mahdollisella tavalla. Four Reasons Brilliant Color Sampoo on loistava kumppani Brilliant Color Conditioner -hoitoaineelle.

Kaikki värit eivät kuitenkaan ole samanlaisia ja niiden kestoon vaikuttaa moni tekijä, kuten omien hiustesi luontainen väri ja se onko ne värjätty minkä väriseksi ja millaisilla väreillä. parhaiten väriä suojaavat tuotteet toimivat kun hiuksia on tummennettu tai värjätty intensiivisemmän väriseksi tai kevyesti ja miedosti vaaleammaksi.

Vahvojen vaalennusten, raitojen tai muiden suurten värimuutosten jälkeen kannattaa väriä suojaavat tuotteet vaihtaa korjaaviin, vahvistaviin ja intensiivisemmin vaurioitunutta hiusta hoitaviin tuotteisiin, koska nämä käsittelyt ovat hiukselle paljon rankempia kuin normaali hiusten värjääminen ja myös kotihoito-tuotteisiin kaivataan vaaleille usein värjättyjä hiuksia enemmän hoitavia, vahvistavia ja rakennepaikkaavia sekä silottavia ominaisuuksia. Kannattaa siis analysoida omien hiusten kuntoa ja ottaa huomioon millainen väri hiuksissa on ja sen jälkeen osaat valita hiusvärisi mukaisen, oikean tuotteen. 

 

Käyttöohje: 

Levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

 

Tietoja Four Reasons Professional Brilliant Color -sarjasta:

Four Reasons Professional Brilliant Color -tuotteet on suunniteltu värjätyille ja käsitellyille hiuksille, ne pidentävät hiusvärin kestoa ja antavat hiuksille intensiivistä kiiltoa. Brillian Color-sarjan tuotteet tekevät hiuksista vahvat, ravitut ja hyvin hoidetut. Four Reasons Professional Brillian Color tuotteissa on ihana, kevyt persikkainen tuoksu joka hurmaa, samoin kuin miellyttävä koostumus. 

Intensiivisesti kiillottava ja väriä suojaava Brilliant Color -sarja on loistava kaikille värjätyille hiuksille puhdistamaan hellävaraisesti ja väriä vahingoittamatta ja hoitamaan hiuksia takaisin elinvoimaisiksi ja kiiltäviksi. Ravitseva koostumus sisältää kasviproteiinia ja oliiviuutetta, jotka vahvistavat ja hoitavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Hiukset puhdistuvat hellävaraisesti ja tuloksena puhtaat, hoidetut, upean kiiltävät hiukset!

Tietoja Four Reasons Professional -sarjasta:

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat hiustuotteet.’Four Reasons-

Four Reasons Professional Group

Four Reasons Professional -tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan puhtaasti korkealaatuisista, vegaanisista, premium raaka-aineista, ympäristöä kunnioittaen. Professional -sarjasta löytyy laaja valikoima erilaisia hiustuotteita puhdistamiseen, hoitamiseen, muotoiluun ja viimeistelyyn ja jokainen tuote on suunniteltu tarkkaan ja huolellisesti kohtaamaan alan ammattilaisten tarpeet. Professional -tuotteiden koostumukset on suunniteltu tarkasti eri hiustyypit ja hiusten muotoilun moninaisuus huomioiden.

Four Reasons Professional on korkealaatuinen kampaamosarja joka hurmaa hemmottelevilla tuoksuilla ja koostumuksilla ja joka on valmistettu eettisesti ja ekologisesti. Kampauksesi kestää ja hiuksesi kiiltävät. Sarjasta löytyy hoito ja puhdistus tuotteet erilaisille hiuslaaduille, Silky Moisture pehmittää ja kiillottaa kuivaa hiusta ja palauttaa hiukseen joustavuutta, Brilliant Color saa värisi säihkymään ja säilymään, Damage Control auttaa kun hiuksesi kaipaavat vahvistusta kemiallisten käsittelyiden tai muotoilurautojen aiheuttamien vaurioiden vuoksi ja palauttaa elinvoimaa hiuksiisi, No Yellow -pigmenttituotteet pitävät vaalean värin viileänä ja Deep Cleanse syväpuhdistaa hiuksesi. Hiustesi ja tyylisi tarpeiden mukaan eri tuotteita yhdistelemällä saat hoidettua hiuksesi kokonaisvaltaisesti. Hoitavasta hiustenpesusta, aina onnistuneeseen viimeistelyyn.

 

Ainesosat:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Polysorbate-80, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, Lactic Acid, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, C12-13 Alkyl Lactate, Cocamide MEA, Polysilicone-15, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Laureth-10, Glycerin, Parfum, Octadecyl Di-t-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Linalool, CI 16255.

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä