Four Reasons Professional Finishing Spray 300ml

voimakkaan tuen antava hiuskiinne

17,90

Varastossa

Kuvaus

Four Reasons Professional Finishing Spray -hiuskiinne antaa voimakasta ja joustavaa, kestävää tukea. Finishing Spray on hienojakoinen suihkeeltaan ja nopeasti kuivuva koostumus ei kostuta hiuksiasi vaan levittyy kauttaaltaan ja kuivuu heti. Voimakas hiuskiinne on myös helppo harjata hiuksista pois. Finishing Spray lisää kiiltoa ja kerrostamalla voit lisätä tuotteen tukea entisestään.

Erityisominaisuudet:

– voimakkaan tuen antava hiuskiinne
– nopeasti kuivuva koostumus
– hienojakoinen suihke
– pitkäkestoinen tuki
– ei tee hiuksista raskaita
– lisää kiiltoa
– kerrostamalla lisää pitoa
– helppo harjata pois
– vegaaninen
– ammattilaistasoinen
Tukikerroin : 5/6

Ammattilaisvinkki:

Finishing Spray on ihana hiuskiinne vahvaan viimeistelyyn ja kestäviin kampauksiin. Finishing Spray nimensä mukaisesti on loistava tuote kampausten viimeistelyyn ja kiinnitykseen ja samalla saat ihanaa kiiltoa ja kestoa muotoilullesi. Finishing Spraytä voi lisäillä hyvillä mielin uusia kerroksia hiusten pintaan ja saat vahvistettua tuotteen vahvaa tukea entisestään. Kerrostamalla voit luoda todella muhkeita lookkeja ja pitää hiukset ilmavina. Suihkuttamalla Finishing Spraytä juuri kiharrettujen hiusten pintaan ennen kiharoiden auki harjaamista saat kiinnitystä ja kestoa laineillesi ja kiharoillesi. Finihshing Spray toimii atamaan ekstra kiinnitystä hiusvahan pintaan ja kaikenlaiseen hiusten viimeistelyyn.

Käyttöohje:

Suihkuta kuiviin hiuksiin 20–25 cm:n etäisyydeltä. Jos suutin tukkeutuu, irrota se ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Tietoja Four Reasons Professional muotoilu-tuote -sarjasta:

Four Reasons Professional muotoilu- ja viimeistely tuotteet ovat hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja toiveisiin kehitetty sarja. Four Reasons Professional -muotoilutuotteet ovat laadukkaita, premium raaka-aineista valmistettuja, tasokkaita laatutuotteita joilla luot kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Yhdistelemällä eri Professional -sarjan tuotteita löydät täydelliset vaihtoehdot hiustesi yksilöllisiin tarpeisiin ja voit luoda juuri sinun hiustesi parhaita puolia korostavan tyylin – jokaiselle hiustyypille ja kampaukselle löytyy sopiva tuote.

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat hiustuotteet. -Four Reasons-

Four Reasons Professional Group

Four Reasons Professional -tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan puhtaasti korkealaatuisista, vegaanisista, premium raaka-aineista, ympäristöä kunnioittaen. Professional -sarjasta löytyy laaja valikoima erilaisia hiustuotteita puhdistamiseen, hoitamiseen, muotoiluun ja viimeistelyyn ja jokainen tuote on suunniteltu tarkkaan ja huolellisesti kohtaamaan alan ammattilaisten tarpeet. Professional -tuotteiden koostumukset on suunniteltu tarkasti eri hiustyypit ja hiusten muotoilun moninaisuus huomioiden.

Four Reasons Professional on korkealaatuinen kampaamosarja joka hurmaa hemmottelevilla tuoksuilla ja koostumuksilla ja joka on valmistettu eettisesti ja ekologisesti. Kampauksesi kestää ja hiuksesi kiiltävät. Sarjasta löytyy hoito ja puhdistus tuotteet erilaisille hiuslaaduille, Silky Moisture pehmittää ja kiillottaa kuivaa hiusta ja palauttaa hiukseen joustavuutta, Brilliant Color saa värisi säihkymään ja säilymään, Damage Control auttaa kun hiuksesi kaipaavat vahvistusta kemiallisten käsittelyiden tai muotoilurautojen aiheuttamien vaurioiden vuoksi ja palauttaa elinvoimaa hiuksiisi, No Yellow -pigmenttituotteet pitävät vaalean värin viileänä ja Deep Cleanse syväpuhdistaa hiuksesi. Hiustesi ja tyylisi tarpeiden mukaan eri tuotteita yhdistelemällä saat hoidettua hiuksesi kokonaisvaltaisesti. Hoitavasta hiustenpesusta, aina onnistuneeseen viimeistelyyn.

Ainesosat:

Alcohol, Dimethyl Ether, Butane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Isobutane, Panthenol, Aminomethyl Propanol, Aqua, PEG-12 Dimethicone, Isopropyl Stearate, Parfum.

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä