Four Reasons Professional Multi-Benefit Detangling Spray, 250ml

monivaikutteinen, hiusta kiillottava, selvittävä ja suojaava, lämpöaktivoituva hoitosuihke

17,90

Varastossa

Kuvaus

Four Reasons Professional Multi-Benefit Detanglilng Spray on monivaikutteinen, lämpöaktivoituva hoitosuihke joka yhdistää usean eri hoitotuotteen parhaat ominaisuudet yksiin kansiin. Hoitosuihke suojaa hiuksia tehokkaasti päivittäisiltä rasituksilta ja huolehtii samalla hiusten kosteustasapainosta, antaa tervettä kiiltoa ja tekee hiuksista silkin pehmeät. Silottaa ja hoitaa jättäen hiukset ilmaviksi ja pehmeiksi. Suojaa tehokkaasti hiuksen sisäistä proteiinirakennetta ja suojaa hiuksen ulointa kerrosta pitämällä keratiinirakenteen hyvässä kunnossa. Suojaa myös ulkoisilta rasituksilta kuten hiusten harjaamiselta, kemiallisilta käsittelyiltä, lämpötyökaluilta ja ilmansaasteilta. 

Four Reasons Professional  Multi-Benefit Detanglilng Spray sopii kaikille hiuslaaduille.

 

 Erityisominaisuudet:

– monivaikutteinen hoitosuihke
– selvittää, hoitaa ja pehmittää hiusta
– lämpöaktivoituva koostumus, suojaa hiusta ulkoisilta tekijöiltä kuten harjaaminen, kemialliset käsittelyt, lämpötyökalut ja ilmansaasteet
– antaa tervettä kiiltoa ja kosteutta 
– vegaaninen
– ammattilaistasoinen

Ammattilaisvinkki:

Multi-Benefit Detanging Spray on loistava valinta kun haluat yhden tuotteen mistä saat monia ominaisuuksia samasta pullosta. Suojaa, hoitoa, kiiltoa ja selvitystä kaikille hiuslaaduille. Lämpöaktivoituvuus tarkoittaa että tuote suojaa hiuksia ilmansaasteiden lisäksi myös föönin lämmöltä ja lämpötuokaluilta. Jos käytät lämpötyökaluja usein/päivittäin kannattaa hiuksiin käyttää lisäksi erityistä lämpösuojasuihketta josta saat myös tukea ja kestoa muotoiluun. 

 

käyttöohje:

Suihkuta kosteisiin hiuksiin, kampaa ja föönaa kuivaksi.

 

Tietoja Four Reasons Professional muotoilu-tuote -sarjasta:

Four Reasons Professional muotoilu- ja viimeistely tuotteet ovat hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja toiveisiin kehitetty sarja. Four Reasons Professional -muotoilutuotteet ovat laadukkaita, premium raaka-aineista valmistettuja, tasokkaita laatutuotteita joilla luot kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Yhdistelemällä eri Professional -tsarjan tuotteita löydät täydelliset vaihtoehdot hiustesi yksilöllisiin tarpeisiin ja voit luoda juuri sinun hiustesi parhaita puolia korostavan tyylin – jokaiselle hiustyypille ja kampaukselle löytyy sopiva tuote. 

 

Tietoja Four Reasons Professional -sarjasta:

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat hiustuotteet.Four Reasons-

Four Reasons Professional Group

Four Reasons Professional -tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan puhtaasti korkealaatuisista, vegaanisista, premium raaka-aineista, ympäristöä kunnioittaen. Professional -sarjasta löytyy laaja valikoima erilaisia hiustuotteita puhdistamiseen, hoitamiseen, muotoiluun ja viimeistelyyn ja jokainen tuote on suunniteltu tarkkaan ja huolellisesti kohtaamaan alan ammattilaisten tarpeet. Professional -tuotteiden koostumukset on suunniteltu tarkasti eri hiustyypit ja hiusten muotoilun moninaisuus huomioiden.

Four Reasons Professional on korkealaatuinen kampaamosarja joka hurmaa hemmottelevilla tuoksuilla ja koostumuksilla ja joka on valmistettu eettisesti ja ekologisesti. Kampauksesi kestää ja hiuksesi kiiltävät. Sarjasta löytyy hoito ja puhdistus tuotteet erilaisille hiuslaaduille, Silky Moisture pehmittää ja kiillottaa kuivaa hiusta ja palauttaa hiukseen joustavuutta, Brilliant Color saa värisi säihkymään ja säilymään, Damage Control auttaa kun hiuksesi kaipaavat vahvistusta kemiallisten käsittelyiden tai muotoilurautojen aiheuttamien vaurioiden vuoksi ja palauttaa elinvoimaa hiuksiisi, No Yellow -pigmenttituotteet pitävät vaalean värin viileänä ja Deep Cleanse syväpuhdistaa hiuksesi. Hiustesi ja tyylisi tarpeiden mukaan eri tuotteita yhdistelemällä saat hoidettua hiuksesi kokonaisvaltaisesti. Hoitavasta hiustenpesusta, aina onnistuneeseen viimeistelyyn.

 

 

Ainesosat:

Aqua, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminomethyl PG Propyl Dimethicone, Coconut Oil Glycereth-8 Esthers, Sodium Benzoate, PEG-12 Allyl Ether, Sodium Cocoyl Amino Acids, Potassium Sorbate, Potassium Dimethicone PEG-7 Panthenyl Phosphate, Sodium Sarcosinate, Tetrasodium EDTA, Benzyl Salicylate, Citronellol, D-Limonene, Linalool, Parfum.

Lisätiedot
Hiustyypeille
Merkintä

,

Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä