Four Reasons Professional Root Booster 250ml

lämpöaktiivinen tyvikohottaja

17,90

Varastossa

Kuvaus

Four Reasons Professional Root Booster antaa hiuksille kestävää tukea tyveen ja haluamillesi kohdille. Root Booster on vaahtomainen föönaussuihke jolla on helppo kohdentaa tuotteen antama vahva tuki juuri haluamaasi kohtaan. Root Booster antaa runsaan, luonnollisen ja liikkuvan lopputuloksen ja sopii varsinkin hennoille hiuksille kohottamaan ja tukemaan sekä otsahiusten muotoiluun. Volyymia, tuuheutta ja kestävyyttä kampaukselle.

 

Erityisominaisuudet:
– tyvikohottaja
– antaa runsautta, tuuheutta ja volyymia
– kestävä ja vahva tuki
– vaahtomainen föönaussuihke 
– lämpöaktivoituva
– vegaaninen
– ammattilaistasoinen
Tukikerroin : 5/6

Ammattilaisvinkki:

Root Booster on tehokas tuuheuttaja ja ryhdin tuoja, varsinkin hennoille hiuksille ja liukkaisiin, litteisiin ja lasimaisiin materiaaleihin jotka tuntuvat päätyvän liian litteästi päätä myöden. Kampausten pohjalle mahtavaa tukea ja muokattavuutta sekä tuuheuden ja runsauden tuntua. Body Boosteri vaahtoutuu heti suihkutuksen jälkeen ja tuote on helppo kohdentaa minne sitä kaipaatkaan. Otsahiusten muotoiluun ja uudelleenmuotoiluun loistava tuote juuri vahvan tuen ja kohdennuksen vuoksi. Jos otisksessasi on pyörteitä ja aamuisin hiukset ovat mihin sattuu, tällä tyvikohottajalla saat taltutettua hiuksesi taas oman tahtosi mukaan. Root Booster on loistava tuote hennoille hiuksille mutta tuotteella saavat myös paksuhiuksiset kaiken volyymin irti jo entuudestaan upeista muodoistaan. Tyvikohottaja on lämpöaktivoituva eli saat parhaan tehon tuotteesta irti kun föönaat hiuksesi.

 

käyttöohje:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta pyyhekuivien hiusten tyveen tai osioihin, joihin kaipaat lisätukea. Föönaa kuivaksi.

 

Tietoja Four Reasons Professional muotoilu-tuote -sarjasta:

Four Reasons Professional muotoilu- ja viimeistely tuotteet ovat hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja toiveisiin kehitetty sarja. Four Reasons Professional -muotoilutuotteet ovat laadukkaita, premium raaka-aineista valmistettuja, tasokkaita laatutuotteita joilla luot kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Yhdistelemällä eri Professional -tsarjan tuotteita löydät täydelliset vaihtoehdot hiustesi yksilöllisiin tarpeisiin ja voit luoda juuri sinun hiustesi parhaita puolia korostavan tyylin – jokaiselle hiustyypille ja kampaukselle löytyy sopiva tuote. 

 

Tietoja Four Reasons Professional-sarjasta:

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat hiustuotteet.Four Reasons-

Four Reasons Professional Group

Four Reasons Professional -tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan puhtaasti korkealaatuisista, vegaanisista, premium raaka-aineista, ympäristöä kunnioittaen. Professional -sarjasta löytyy laaja valikoima erilaisia hiustuotteita puhdistamiseen, hoitamiseen, muotoiluun ja viimeistelyyn ja jokainen tuote on suunniteltu tarkkaan ja huolellisesti kohtaamaan alan ammattilaisten tarpeet. Professional -tuotteiden koostumukset on suunniteltu tarkasti eri hiustyypit ja hiusten muotoilun moninaisuus huomioiden.

Four Reasons Professional on korkealaatuinen kampaamosarja joka hurmaa hemmottelevilla tuoksuilla ja koostumuksilla ja joka on valmistettu eettisesti ja ekologisesti. Kampauksesi kestää ja hiuksesi kiiltävät. Sarjasta löytyy hoito ja puhdistus tuotteet erilaisille hiuslaaduille, Silky Moisture pehmittää ja kiillottaa kuivaa hiusta ja palauttaa hiukseen joustavuutta, Brilliant Color saa värisi säihkymään ja säilymään, Damage Control auttaa kun hiuksesi kaipaavat vahvistusta kemiallisten käsittelyiden tai muotoilurautojen aiheuttamien vaurioiden vuoksi ja palauttaa elinvoimaa hiuksiisi, No Yellow -pigmenttituotteet pitävät vaalean värin viileänä ja Deep Cleanse syväpuhdistaa hiuksesi. Hiustesi ja tyylisi tarpeiden mukaan eri tuotteita yhdistelemällä saat hoidettua hiuksesi kokonaisvaltaisesti. Hoitavasta hiustenpesusta, aina onnistuneeseen viimeistelyyn.

 

 

Ainesosat:

Aqua, Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Butane, VP/VA Copolymer, PVP, Isobutane, Propane, Panthenol, Polyquaternium-11, Acrylates Copolymer, Triethanolamine, Polysorbate 20, Laureth-4, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Lisätiedot
Hiustyypeille
Merkintä

,

Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä