Four Reasons Professional Violet Styling Mousse 200ml

tuuheuttava, viileitä vivahteita korostava muotovaahto

17,90

Varastossa

Kuvaus

Four Reasons Professional Violet Styling Mousse antaa hiuksille täyteläistä tuuheutta, neutralisoi keltaisia sävyjä ja tekee hiuksista samettisen runsaat ja kirkastaa sävyä. Violet Styling Mousse antaa kestävän tuen ja lämpösuojan ja on loistava valinta vaaleiden hiusten muotoiluun. Violet Styling mousse antaa hiuksille rakennetta, lisää volyymia ja tasoittaa hiuksen pintaa. 

 

Erityisominaisuudet:
– tuuheuttava volyymivaahto
-erityisesti vaaleille hiuksille
– korostaa viileitä vivahteita
– neutralisoi keltaisia vivahteita
– lämpösuoja
– kestävää, luonnollista tuke
– vegaaninen
– ammattilaistasoinen
Tukikerroin : 2/6

Ammattilaisvinkki:

Violet Styling Mousse on upea tuuheuttaja ja samalla viilentää ja raikastaa vaaleita värejä upeasti. Mitä vaaleammat hiuksesi ovat sitä puhtaammalta ja viileämmältä violet Styling Moussen antama kevyt vivahde näyttää. Syvemmän vaaleissa hiuksissa vaahdon pigmentti pääsee näkymään kevyemmin. Jos hiuksesi kaipaavat tuuheutta ja kirkastusta, on tämä tuote ratkaisemaan molemmat haasteet. Ihana kampausten alle antamaan runsautta ja luonnollista mutta kestävää tukea. Tämä on loistava tuote kaikille viileille vaaleille hiuksille, luonnostaan harmaantuneille tai valkoisille hiuksille kirkastamaan ja taittamaan likaisia vivahteita, ja kaikille viileille ja murretuille hiusväreille kun halutaan saada upea pintakiilto ja tuuheus.

 

 käyttöohje:

Levitä puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa ja muotoile haluamallasi tavalla.

 

Tietoja Four Reasons Professional muotoilu-tuote -sarjasta:

Four Reasons Professional muotoilu- ja viimeistely tuotteet ovat hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja toiveisiin kehitetty sarja. Four Reasons Professional -muotoilutuotteet ovat laadukkaita, premium raaka-aineista valmistettuja, tasokkaita laatutuotteita joilla luot kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Yhdistelemällä eri Professional -tsarjan tuotteita löydät täydelliset vaihtoehdot hiustesi yksilöllisiin tarpeisiin ja voit luoda juuri sinun hiustesi parhaita puolia korostavan tyylin – jokaiselle hiustyypille ja kampaukselle löytyy sopiva tuote. 

 

 

Tietoja Four Reasons Professional -sarjasta:

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat hiustuotteet.Four Reasons-

Four Reasons Professional Group

Four Reasons Professional -tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan puhtaasti korkealaatuisista, vegaanisista, premium raaka-aineista, ympäristöä kunnioittaen. Professional -sarjasta löytyy laaja valikoima erilaisia hiustuotteita puhdistamiseen, hoitamiseen, muotoiluun ja viimeistelyyn ja jokainen tuote on suunniteltu tarkkaan ja huolellisesti kohtaamaan alan ammattilaisten tarpeet. Professional -tuotteiden koostumukset on suunniteltu tarkasti eri hiustyypit ja hiusten muotoilun moninaisuus huomioiden.

Four Reasons Professional on korkealaatuinen kampaamosarja joka hurmaa hemmottelevilla tuoksuilla ja koostumuksilla ja joka on valmistettu eettisesti ja ekologisesti. Kampauksesi kestää ja hiuksesi kiiltävät. Sarjasta löytyy hoito ja puhdistus tuotteet erilaisille hiuslaaduille, Silky Moisture pehmittää ja kiillottaa kuivaa hiusta ja palauttaa hiukseen joustavuutta, Brilliant Color saa värisi säihkymään ja säilymään, Damage Control auttaa kun hiuksesi kaipaavat vahvistusta kemiallisten käsittelyiden tai muotoilurautojen aiheuttamien vaurioiden vuoksi ja palauttaa elinvoimaa hiuksiisi, No Yellow -pigmenttituotteet pitävät vaalean värin viileänä ja Deep Cleanse syväpuhdistaa hiuksesi. Hiustesi ja tyylisi tarpeiden mukaan eri tuotteita yhdistelemällä saat hoidettua hiuksesi kokonaisvaltaisesti. Hoitavasta hiustenpesusta, aina onnistuneeseen viimeistelyyn.

 

Ainesosat:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Butane, Propane, Isobutane, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Shea Butter Ethyl Esters, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycol Distearate, Cocamide MEA, EDTA, Inositol, Niacinamide, Glycine, Urea, Fructose, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Sodium PCA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Citric Acid, Citronellol, Limonene, Coumarin, Linalool,CI 60730, Acid Violet 43.

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä