Four Reasons Root Cover Hiusvärisuihke 125 ml Chocolate

keskiruskea, lämmin

11,50

Varasto loppu

Kuvaus

Root Cover Hiusvärisuihke 125 ml Chocolate

KC Professional on tunnettu tuotekehittelystään, joka kuuntelee kampaamien ja heidän asiakkattensa toiveita. Tämän dynamiikan pohjalta on nyt kehitetty toivottu ja odotettu Root Cover, puuterimainen hiusvärisuihke.

Four Reasons Root Cover  hiusvärisuihke häivyttää tyvikasvun ja harmaat hiukset kampaamokäyntien välissä.  Se pelastaa arjen ja juhlahetket, jolloin haluat näyttää vain parhaimmat puolesi. Four Reasons Root Cover antaa myös rakennetta ja volyymia hiusten tyveen raikastaen samalla hiukset.

Four Reasons Root Cover sopii myös kampauksen yksityiskohtien korostamiseen. Kesäisille festareille ja ikimuistoisiin juhlahetkiin se antaa työkalun näyttävien efektien luomiseen joko vapaalla kädellä tai sabluunan avulla.

Four Reasons Root Cover sarjassa on 5 korvaamattoman tarpeellista ja verrattoman kaunista eri sävyä. Sävyn kesto riippuu hiusten omasta väristä ja huokoisuudesta sekä käytetystä sävystä.

Black Swan, musta hiusvärisuihke häivyttää tyvikasvun ja harmaat hiukset mustiksi tai mustanruskeiksi värjätyistä hiuksista.

Espresso, tumma ruskea hiusvärisuihke häivyttää tyvikasvun ja harmaat hiukset ruskeiksi tai tummanruskeiksi värjätyistä hiuksista.

Chocolate, lämmin keskiruskea hiusvärisuihke häivyttää tyvikasvun ja harmaat hiukset lämpimän ruskeiksi tai vaaleanruskeiksi värjätyistä hiuksista.

Latte, viileä beige hiusvärisuihke häivyttää tyvikasvun ja harmaat hiukset hiekan tai vehnäpellon värisiksi värjätyistä hiuksista.

Ice Blond, viileän vaalean violettinen hiusvärisuihke häivyttää ikävän keltaisen vivahteen vaaleammaksi värjätyistä tai vaalennetuista hiuksista.

Käyttöohje:

Ravista kunnolla. Suihkuta kuiviin hiuksiin noin 10 cm etäisyydeltä.

HUOM. Tuote sisältää väripigmenttejä. Suihkuta vain hiuksiin.

Ainesosat:

Butane, Isobutane, Propane, Ethyl Trisiloxane, Crambe Abyssinica Seed Oil, Trimethylsiloxysilicate, Silica, Stearalkonium Hectorite, Caprylyl Methicone, Propylene Carbonate,Triethoxycaprylylsilane,  Parfum, CI 7700, CI 77891 (Titanium Dioxide).
Lisätiedot
Hiustyypeille

Merkintä
Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Four Reasons Root Cover Hiusvärisuihke 125 ml Chocolate”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä