Four Reasons Spider 100 ml

kuituvaha, luonnolliseen viimeistelyyn

10,90

Varasto loppu

Kuvaus

Runsaskuituinen vaha, joka antaa rakennetta ja pitoa.

Four Reasons on timantinkova, kotimainen hiusten puhdistus- ja hoitosarja. Ja lyömätön kokonaisuus muotoilu- ja viimeistelytuotteita. Elämän kaikkiin tilanteiisiin ja kaikkiin haasteisiin!

Ole ihan oma itsesi. Kyllä, juuri sellainen kuin olet. Riko kaavat. Väritä yli viivojen. Syö koko purkki suklaajäätelöä kerralla – äläkä kadu. Armahda itsesi kerran päivässä. Katso kumppaniasi silmiin puhuessasi. Tee huonoista hiuspäivistä liian hyviä ollakseen totta. Four Reasons on suunniteltu Sinulle, toiveittesi mukaiseksi, yhteistyössä hiusalan huippuammattilaisten kanssa ja se toudella toimii!

Four Reasons Spider on runsaskuituinen vaha, joka antaa rakennetta, pitoa ja luonnollista muotoiltavuutta. Kuidut tekevät lopputuloksesta erittäin joustavan ja kestävän.

Four Reasons Spider soveltuu erinomaisesti lyhyiden hiusten moderniin muotoiluun. Sen kuitumainen koostumus luo näkymättömän verkoston hiuksiin, joka tukee, tuuheuttaa ja luo pitkäkestoisen pidon ja rakenteen. Lopputulos on luonnollinen ja joustava, mutta erittäin kestävä.

(kuva Four Reasons)

Erityisominaisuudet:

 – Luonnollinen viimeistely. Ei jätä hiuksia koviksi, tahmaisiksi tai liian kiiltäviksi, vaan jättää hiukset hyvin luonnolliseen tilaan kuivuessaan, antaen puhtaan ja raikkaan oloisen lopputuloksen.

– Kuitumainen koostumus. Sen sisältämät kuidut luovat näkymättömän verkoston hiuksiin, joka tuuheuttaa ja luo pitkäkestoisen pidon ja rakenteen.

– Helppo käyttää ja uudelleenmuotoilla. Four Reasons Spider tarjoaa loistavaa himmeää pitoa ja on todella mielyttävä tuote levittää hiuksiin. Se antaa hyvän tuen ilman rasvaisuutta. Hiuksia on helppo ja mukava muovailla ja pöyhiä päivän mittaan.

Ammattilaisvinkki:

Four Reasons Spider soveltuu parhaiten lyhyeiden hiusmallien muotoiluun. Four Reasons Spiderillä luot helposti pehmeää liikettä viimeistelyyn.

Lisäbonus: Miksi tyytyisit vähempään?

Käyttöohje:

Aktivoi tuote käsien välissä, tyvestä aloittaen ja muotoile kuten haluat. Voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Petrolatum, Ceteareth-30, Ceteareth-25, Vp/Va Copolymer, Steareth-2, Cetearyl Alcohol, Ethylexylglycerin, Peg-90 M, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Limonene.

Lisätiedot
Hiustyypeille
Merkintä

Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Four Reasons Spider 100 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä