Four Reasons Ultra Moisture Treatment 200 ml

tehokosteuttava hiusnaamio

8,90

Varasto loppu

Kuvaus

Tehokosteuttava hiusnaamio intensiivihoitoon

Kaikki hiukset tarvitsevat kosteutta, erityisesti luonnonkiharat ja karheat hiuslaadut. Myös muiden hiusten kosteustasapaino voi järkkyä, jos hius altistuu ulkoisiin tekijöihin kuten kemialliset käsittelyt, usein toistuva hiusten pesu, lämpötyökalut tai auringon säteily. Kaikki edellä mainitut tekijät saattavat kuivattaa hiuksiasi saaden ne näytämään elottomilta, karkeilta, kiillottomilta ja vaikeuttaa niiden käsittelyä ja muotoilua.

Four Reasonin Ultra Moisture tuotesarja on kehitelty kuivien hiusten ongelmiin ja se soveltuu hyvin myös päivittäiseen pesuun ja hoitoon.

Four Reasons Ultra Moisture Treatment on todella tehokas hiusnaamio, jolla tehokosteutat erittäinkin kuivat hiukset takaisin luonnoliseen kosteustasapainoon. 

Erityisominaisuudet:

– Vehnäproteiini. ( Hydrolyzed Wheat Protein. ) Hoitaa hiusta ja poistaa sähköisyyttä.

– Soijaproteiini ( Hydrolyzed Soy Protein. ) Kosteuttaa, hoitaa hiuksia ja poistaa sähköisyyttä.

– Keratiini. Antaa rakennetta ja kiiltoa hiuksille. Keratiini on hiusten ja kynsien oma vahvistava proteiini. Keratiinin sisältämä kysteiini vahvistaa ja suojaa hiuksia.

– Maissiproteiini ( Hydrolyzed Corn Protein. ) Hoitaa hiusta ja poistaa sähköisyyttä.

– B5-Vitamiini. Kosteuttaa, korjaa ja rakennepaikkaa hiusten vaurioita.

– Vehnäaminohapot.  ( Wheat Amino Acids. ) Hoitaa hiusta ja rauhoittaa.

Ammattilaisvinkki:

Ota Four Reasion Ultra Moisture Treatment naamio osaksi saunareissuille, lämpö tehostaa tuotteen vaikutusta ja kuivat hiuksesi nauttivat taas kosteuden tuomasta pehmeydestä, joustavavuudesta ja sileydestä. Muista kuitenkin käyttää saunassa hiuksissa pyyhettä tai kaunista saunamyssyä. 

Käyttöohje: Levitä tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Amodimethicone, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Keratin, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Corn Protein, C11-15 Pareth-7, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Trideceth-12, Laureth-9, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene.

  • Väriystävälline
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Four Reasons Ultra Moisture Treatment 200 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä