John Paul Pet Ear&Eye Wipes

Puhdistuspyyhkeet korville ja silmille

14,90

Varastossa

Kuvaus

John Paul Pet Shampoo- ja Conditioner -tuoteryhmät tarjoavat kaiken mitä hellyttävä koirasi ja touhukas kissasi ikinä saattavat tarvita! John Paul Pet -tuoteryhmässä on rauhoittavia, kiiltoa antavia ja herkälle iholle suunnattuja shampoita ja kauraa sisältäviä hoitoaineita. Lisäksi tuoteryhmässä on kosteuspyyhkeitä kolmeen eri tarkoitukseen.

 John Paul Pet Ear & Eye Wipes -puhdistuspyyhkeet pitävät koiran silmien ja korvien alueen siistinä ja raikkaan tuoksuisena. Ne on suunniteltu poistamaan kyyneltahroja ja muita korvien ja silmien ympärille kertyviä aineksia.

Ota aina uusi, puhdas pyyhe molemmille silmille ja ole erityisen varovainen puhdistaessasi näitä herkkiä alueita. John Paul Pet Ear & Eye Wipes -pyyhkeet poistavat epäpuhtaudet luonnon omilla ainesosilla, kuten merivedellä. Aloe vera rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Erityistä: Älä pyyhi korvakäytävää!

Käyttöohje: Pyyhi hellävaraisesti silmien ja korvien ulkonurkasta. Toista käsittely tarvittaessa.

Hassuja tosiseikkoja hupaisista ystävistämme: Kissanpennut näkevät unia jo hieman yli viikon ikäisinä!

Ainesosat:

Aqua (Water, Eau), Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Chloride, Boric Acid.

Lisätiedot
Hiustyypeille
Merkintä
Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “John Paul Pet Ear&Eye Wipes”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä