John Paul Pet Full Body&Paw Wipes

Puhdistuspyyhkeet tassuille ja koko vartalolle

14,90

Varastossa

Kuvaus

John Paul Pet Shampoo- ja Conditioner -tuoteryhmät tarjoavat kaiken mitä hellyttävä koirasi ja touhukas kissasi ikinä saattavat tarvita! John Paul Pet -tuoteryhmässä on rauhoittavia, kiiltoa antavia ja herkälle iholle suunnattuja shampoita ja kauraa sisältäviä hoitoaineita. Lisäksi tuoteryhmässä on kosteuspyyhkeitä kolmeen eri tarkoitukseen.

John Paul Pet Full Body & Paw Wipes -puhdistuspyyhkeet pitävät koiran puhtaana ja raikkaana pesukertojen välillä. Pyyhkeiden sisältämä lanoliini hoitaa ja kosteuttaa lemmikin turkkia ja ihoa. Pyyhkeet sopivat myös herkälle iholle. Mainio vaihtoehto esimerkiksi pitämään siistinä herkät ihoalueet, kuten anturoiden välit ja hännän ympäristö. Loistava apu myös tassujen pikaiseen puhdistukseen ulkoilun jälkeen. Poisaa turkista lian, hilseen ja irtokarvan.
Erityistä: Ehkäisee tehokkaasti anturoitten halkeamia kosteuttavien ominaisuuksiensa avulla!
Käyttöohje: Hiero turkkiin, vältä silmien ja korvien aluetta. Käytä pyyhkeitä pesujen välissä. Toista käsittely tarvittaessa.
Hauskoja tosiseikkoja hupsuista ystävistämme: Kissa ei koskaan miu’u muille kissoille. Miukuminen on suunnattu vain ihmisille!
Ainesosat: Aqua (Water, Eau), Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lanolin. 
Lisätiedot
Hiustyypeille
Merkintä
Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “John Paul Pet Full Body&Paw Wipes”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä