KC Professional Color Mask Art Peach Quartz 120ml

geelimäinen, pigmenttirikas, persikka suoraväri

12,90

Varastossa

Kuvaus

KC Professional Color Mask Art suoraväri on säkenöivää kiiltoa hiuksiin luova suoravärituote. Radikaali, seikkailullinen, rohkea ratkaisu ennakkoluulottomalle onnensa etsijälle. Vahva statement. Tai pinnoitetun kiiltävä, hienostunut tyylisi viimeistelijä.

Kristallinkirkas, jalokivien hehkusta ja värimaailmasta inspiraationsa saanut ja jalokivien mukaan nimetty suoravärisarja ‘Gemstones’ sisältää herkullisia pastellivivahteita, intensiivisiä kirkkaita, puhtaita, pigmenttirikkaita värejä ja ihanat UV hohtoiset sävyt sekä Clear Crystal -laveeraajaan, johon sekoittamalla vaikkapa Blue Emerald -sävyä, intensiivistä sinistä suoraväriä hieman, voit luoda pastellisia, vaaleita sinisiä vivahteita. Tai upeita liukuvärejä esimerkiksi intensiivisen syvästä violetista tyvestä kohti latvan vaaleaa laventelia. 

 

Erityisominaisuudet: 

 • Kristallin kirkas koostumus
 • Äärimmäistä kiiltoa
 • Geelimäinen ja helposti levittyvä
 • Pigmenttirikas
 • Vegaaninen
 • Hajusteeton
 • Riittoisa
 • keskenään sekoitettavat vivahteet
 • Clear Crystal -laveeraajalla rajattomat sävyn sekoitusmahdollisuudet
 • kesto n. 5-20 pesua
 • vaalennetuille tai luonnostaan hyvin vaaleille hiuksille

 

 

KC Professional Color Mask Art on koostumukseltaan geelimäinen, jonka ansiosta se on helposti levittyvä. Kristallisen kirkas geeli on miellyttävä levittää ja käyttää ja Art levittyy pitkään, paksuun ja huokoiseenkin hiukseen helposti ja tasaisesti. 

Artin sävymaailma on trendikäs, nykyaikainen ja hauskan leikkisä. Color Mask Art pinnoittaa hiuksen suoraväripigmentillä ja antaa intensiivistä kiiltoa hiukseen. Vahvistavat ja suojaavat ainesosat antavat hiuksiin tukea ja kauniin kiillon. Kaikkia Color Mask Artin sävyjä voi sekoitella keskenään luodaksesi yksilöllisiä, uniikkeja vivahteita. Clear Crystal- laveeraajalla voit pastellisoida tumman sinisestä vaaleansinisen tai tummasta violetista vaalean, pastellisen version. 

Sävy kestää noin noin 5 – 20 pesua riippuen hiusten kunnosta ja käytetystä sävystä. 

 

 

 

Ammattilaisvinkki:

Art on tarkoitettu luonnostaan valkoisille tai vaalennetuille hiuksille. Mitä vaaleammaksi vaalennetut hiuksesi ovat, sitä kirkkaampana suoraväri näkyy hiuksissa, tummemissa pohjissa sävy näkyy kevyemmin. Suoraväri tarttuu kaikkialle hiuksiin saman verran ja läpikuultavan olomuotonsa ansiosta hiusten pohjan eri vivahteet ja tummuudet näkyvät myös suoravärin jälkeen. Joten raidoitettuihin, moniulotteisiin hiuksiin käytettynä Moonstone säilyttää  moniuloitteisuuden ja näkyy vahvemmin vaaleimmissa raidoissa ja luonnollisemmissa, terveemmissä ja tummemmissa kohdissa sävy näkyy kevyempänä.  
Nämä Moonstonen kaltaiset muut vaaleat, pastelliset ja heleät vivahteet kuten vaaleanpunainen (Rose Quartz), persikka Peach Quartz ja Grey Diamond (kylmä harmaa) näkyvät vain melko vaaleissa hiuksissa ja sopivat loistavasti vaalennettujen hiusten (suora)värjäämiseen ja värjättyjen hiusten ylläpitoon ja sävyttämiseen.  
Tummemmat ja intensiivisemmät vivahteet kuten sininen, violetti, kirkkaan punainen ja vihreä sopivat syvempienkin hiusten värjäämiseen sillä niissä on sävynsä intensiivisyyden vuoksi hyvin runsaasti pigmenttiä. 
UV- valoissa hohtavat sävyt Neon Pink Ruby, Neon Yellow Topaz ja Neon Orange Jade ovat monikäyttöisiä vivahteita ja hohtavat myös UV-valoissa intensiivistä sävyä.  Clear Crystal -laveeraajalla voit luoda UV-valoissa hohtavan hempeämmän vaaleanpunaisen sekoittamalla haluamassasi sekoitus-suhteessa Clear Crystal -laveeraajaa ja Neon Pink Rubya, UV-hohtavaa pinkkiä. 
Taiteelliset Art sävyt vastaavat parhaiten odotuksiasi ja pakkauksen sävykuvaketta, kun sävytettävät hiukset ovat mahdollisimman lähellä valkoista vivahdetta ennen suoravärillä sävytystä. Muun kuin valkean värisissä hiuksissa tulee aina ottaa huomioon hiusten nykyinen väri ja haluttu lopputulos. Esimerkiksi voimakkaan oransseja hiuksia sävytettäessä Art Neon Pink Rubylla, eli pinkillä, ei lopputuloksesta tule yhtä pinkki kuin valkeisiin hiuksiin värjättynä vaan oranssi yhdessä pinkin kanssa muodostaa värin yksilöllisen korallisen pinkinhohtoisen kuparin lopputuloksen. Saat oranssia käännettyä kirkkaanpunaiseksi sävyttämällä hiukset Red Ruby -sävyllä.
Artin käytöstä: Käytä hanskoja sillä suoraväri tarttuu myös ihoon. Vaaleammat sävyt eivät näy iholla juurikaan mutta värikkäämmät sävyt kyllä. Iholle epähuomiossa mennyt suoraväri kannattaa puhdistaa heti pois jotta se ei ehdi imeytyä ja ‘jumahtaa’ ihoon.
Art -suoravärit ovat pigmenttirikkaita ja pysyvät hiuksissa yleensä 5-20 pesua. Käytännössä intensiivisimmät sävyt pysyvät monissa hiuslaaduissa ja erittäin vaaleiksi vaalennetuissa hiuksissa pidempäänkin ja pastelisoituvat pesujen mukaan aina heleämmiksi. Toisaalta jos tuntuu että pastellivivahteesi haalistuu liian nopeasti voit ottaa käyttöön suoravärikuurin, laittaa väriä hiuksiin uudestaan jo ennen kuin vanha on haalistunut ja näin saat syötettyä sävyä hiukseen paljon ja täyteläistettyä vivahdetta ja tuotua intensiivisyyttä ja kestoa värillesi. Myös hiusten hyvä hoitaminen on tärkeää värien keston kannalta. 
Käyttöohjeen lukeminen ja tarkka noudattaminen on tämänkin huipputuotteen kohdalla paras tapa varmistaa odotetunlainen lopputulos!

 

Käyttöohje:

Pese hiukset shampoolla. Älä käytä hoitoainetta. Huokoisissa ja vaalennetuissa hiuksissa testaa sävyn sopivuus huomaamattomaan paikkaan ennen lopullista käsittelyä. Levitä tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset lopuksi harvapiikkisellä kammalla. Vaikutusaika 15−30 min riippuen halutun lopputuloksen intensiivisyydestä ja kestosta. Vaikutusajan päätyttyä huuhtele huolellisesti runsaalla viileällä vedellä. (Käytä tarvittaessa hoitoainetta.)

 

Tietoja KC Professional Color Mask Art -sarjasta: 
KC Professional Color Mask Art sävyjä on 12, tässä ammattilaisvinkkimme sävyvalintaan ja siihen millaisia lopputuloksia milläkin Artin vivahteella saa aikaan ja minkä värisille hiuksille sävyjä kannattaa käyttää. 
Clear Crystal: Sävytön, kirkas, kiiltoa antava laveeraaja, pastellisiin lopputuloksiin.  Clear Crystalia voidaan käyttää pelkkään hiuksen pinnan kiilottamiseen ilman vivahdetta mutta myös intensiivisempien vivahteiden pastelisoimiseen ja keventämiseen. Sekoittamalla Clear Crystalin joukkoon esimerkiksi violettia, Violet Amethystea saat vaaleamman violetin jonka intensiivisyyttä tai keveyttä voit itse täysin määritellä.
Grey Diamond: Harmaa, viileä, sinertävään suuntaan kevyesti shiftaava vaalean pastellinen, harmaa sävy. Grey Diamond on kylmä, ihana vivahde harmaiden värien ylläpitoon ja ylläpitämään viileitä vivahteita myös luonnostaan harmaissa tai valkoisissa hiuksissa. Sopiii puhtaille vaaleille hiuksille ja taittaa kevyttä keltaisuutta. Keltaisemmassa pohjassa sävyn harmaus ei pysty näkymään optimaalisella tavalla ja lopputulos ei ole yhtä harmaa kuin vaaleimmissa pohjissa. 
Moonstone: Helmiäis-pastellinen kuukiven vivahde. Ihana! Moonstone on ihanan utuisen, kevyesti laventelimaiseen suuntaan häivähdyksen kääntyvän harmahtavan helmiäisen vivahteen. Kuukuven svyistä kaunista viileää vivahetta joka taittaa kevyttä keltaisuutta ja ylläpitää vaalean harmaita värejä ja sopii myös luonnostaan harmaantuneisiin tai valkoisiin hiuksiin antamaan kevyttä sävyä. 
Peach Quartz: Persikkaa ja quartzia. Syötävän ihana. Sävykäs mutta pastellisen pehmeä ja ihana vivahde kaikille vaaleille ja valmiiksi persikkaisen tai lämpimän vaalean sävyisille hiuksille. Peach Quartz on ihana vivahde yksinkin mutta taipuu esimerkiksi myös upeaksi korallisen vaaleanpunertavammaksi vaihtoehdoksi sekoittamalla Rose Quartz -sävyä persikan kanssa sekaisin. Peach Quartz toimii myös antamaan hyvin hienovaraista vivahdetta tummanvaaleisiin ja vaaleimpiin ruskeisiin, raidoitettuihin hiuksiin ja luonnostaan melko vaaleisiin luonnonpunaisiin hiuksiin upeaa kiiltävää pinnoitetta. 
Rose Quartz: Ruusukvartsia, rakastettu, hempeä pastellinen pinkki  lempeiden, pehmeiden roseiden ystäville, ruusuisille vaaleanpunaisille lookeille. Rose Quartz on raikas, sävykäs ja sopii todella monenlaisiin hiuksiin; vaaleisiin, vaalennettuihin, raidoitettuihin, sekoituksiin muiden pastellivivahteiden kanssa tuomaan kevyttä pinkkiä vivahdetta sekoitukseen ja pinnottamaan vaikkapa vaalean ruskeat hiukset hillitysti rosen suuntaan. Vaaleimmissa ja valkeimmissa raidoissa Rose Quartz näyttää pinkimmältä ja luonnollisemmissa pohjissa ja tummemman sävyisissä vaaleissa ja terveemmissä kohdissa Rose Quartz näkyy hennommin ja antaa ihanan pehmeän pinnoitteen ja upean kiillon. Sekoittamalla Neon Pink Rubya rose Quartzin joukkoon saat vahvistettua vaaleanpunaisuutta halusessasi. 
Red Ruby: kirkas, intensiivinen punainen rubiini. Punainen. Kirkas. Puhdas. Intensiivinen. Pigmenttirikas. Upea. Kiiltävän hohtava. Hienovaraisesti viileään kallistuva kirkas punainen sävy. Näyttävä. Jo valmiiksi punaisille hiuksille tai vaalennetuille hiuksille intensiivisen punaiseksi värjäämiseen. Antaa myös tummaksi värjätyille hiuksille ihanan punertavan pinnoitteen joka näkyy lähinnä kun valo osuu hiuksen pintaan ja heijastaa kevyesti punertavaa hohkaa. Sekoittamalla Red Rubyn joukkoon violettia saat käännettyä punaisen ruubiinin upeisiin burgundisiin, viileisiin violettisen punaisiin vivahteisiin.
Violet Amethyst: Itämaista mystiikkaa intensiivisen violetin ametistin tunnelmin. Violet Amethyst on intensiivinen, sävykäs violetti joka sopii vaalennettujen hiusten violetiksi värjäämiseen ja jo valmiiksi violettien sävyisiksi värjättyjen hiusten värin ylläpitoon ja kirkastamiseen. Valkeissa pohjissa violetin valta ja vahvuus pääsee esille ja tummissa pohjissa sävy näkyy vain häivähdyksenä hiuksen pinnassa. Violet Amethyst on kauniisti haalistuva violetti joka laveeraantuu todella kauniisti Clear Crystalin kanssa vaaleiksi laventeilisiksi vivahteiksi hyvin valkeisiin hiuksiin. Lisäämälllä Neon Pink Jadea Violetin joukkoon saat UV-hohtavaa efektiä ja samalla violetti kääntyy hieman punertavamman violettiin suuntaan. 
Blue Saphire: intensiivinen, syvä, dramaattinen tumma sininen. Tämä sininen on erittäin pigmenttirikas, puhas vivahteeltaan ja sävykäs ja Blue Saothire jaksaa värjätä hiuksesi siniseksi vaikka lähtötilanne ei olisikaan aivan puhdas valkea ja hiuksissa olisi keltaisuutta tai jopa oranssisuutta. Sininen näkyy toki kirkkaampana valkeimmissa hiuksissa mutta se ei ole edellytys vaan tummemmankin vaaleisiin ja jopa vaalean ruskeisiin hiuksiin saa syvempää sinistä safiiria. 
Green Emerald: Smaragdin vihreää, syvällistä hehkua persoonasi korostamiseen.  Green Emerald on intensiivinen ja sopii hyvin vaalennetujen hiusten värjäämisen lisäksi tummempien ja jopa vaalean ruskeiden hiusten vihreiksi värjäämiseen. Luonnollisemmissa pohjissa 
Neon Pink Ruby, Neon techno UV-boost Hot Pink! Free Drinks coming! Ja päivänvalossa Neon pink Ruby näyttää pehmeämmän puolensa kun UV-hohde antaa tilaa sävykkäälle mutta ihanan pehmeälle pinkille joka pesuissa pastelisoituu kauniisti heleämmäksi ja vaaleammaksi vaaleanpunaiseksi ellet päätä ylläpitää tätä ihanaa vivahdetta. UV-sävyt tulevat näkyviin kun hiuksia on vaalennettu vaalennusaineella ennen Art-Neon Pink Ruby -sävytystä.
Neon Yellow Topaz, Neon keltainen. UV-valossakin. Paras keltainen ikinä!  UV-sävyt tulevat näkyviin kun hiuksia on vaalennettu vaalennusaineella ennen Art-Neon Pink Ruby -sävytystä. 

Neon Orange Jade, UV-valossa loistava oranssi. Vain onko UV-valossa sama sävy? Kokeile! Tämä oranssi on parhaimmillaan jo valmiiksi oranssien hiusten sävyttämiseen ja lisäämään UV efektiä  esimerkiksi kirkkaaseen punaiseen muuttamatta sävyä liikaa. UV-sävyt tulevat näkyviin kun hiuksia on vaalennettu vaalennusaineella ennen Art-Neon Pink Ruby -sävytystä.

 

 

 

Näin kertoo KC Professional Art sarjastaan: ‘Suomen sytyttävin suoraväri – Color Mask Art Gemstones Collection on 11 jalokivimäisen sävyn ja kristallinkirkkaan laveeraajan kokoelma, joka antaa välineet korkeatasoisiin, ultrakiiltäviin suoravärituloksiin. Geelimäinen koostumus levittyy helposti ja sävy vaalenee hiuksista kauniisti samassa sävymaailmassa.

Color Mask Artin ensimmäinen sävykokoelma, Gemstones Collection, on saanut nimensä auringonvalossa kimaltelevista, värikkäinä hehkuvista jalokivistä, jotka heijastavat kauniisti valoa kiiltävällä pinnallaan. Gemstones -sävyt ovat hieman enemmän kuin pelkkiä perusvärejä; syviä smaragdeja, kirkkaita topaaseja, vietteleviä rubiineja ja ylellisiä safiireita – valikoima tarjoaa aarrearkullisen upeita vaihtoehtoja korostamaan persoonaasi.

Gemstones Collection koostuu neljästä utuisen herkästä pastellisävystä, neljästä rohkeasta intensiivisävystä ja kolmesta neonsävystä, jotka myös hehkuvat UV-valossa. Clear Crystal-laveeraajalla voit muokata sävyjen intensiteettiä makusi mukaiseksi, ja sävyjä keskenään sekoittamalla voit luoda juuri sinulle sopivan, uniikin sävyn. Tuotesarja on vegaaninen, ammoniakiton ja hajusteeton.’

 

Esimerkkejä Art värien lopputuloksista erilaisiin hiuksiin käytettyinä:  (Huomioithan että lopputulokset ovat suoravärejä käytettäessa aina yksilöllisiä ja riippuvaisia lähtötilanteen vaaleudesta ja huokoisuudesta. 
Clear Crystal
KC Professional Color Mask Art Clear Crystal
Grey Diamond
KC Professional Color Mask Art grey Diamond
Moonstone
KC Professional Color Mask Art Moonstone
Peach Quartz
KC Professional Color Mask Art Peach Quartz
Rose Quartz
KC Professional Color Mask Art Rose Quartz
Red Ruby
KC Professional Color Mask Art Red Ruby
Violet Amethyst
KC Professional Color Mask Art Violet Amethyst
Blue Saphire
KC Professional Color Mask Art Blue Saphire
Green Emerald
KC Professional Color Mask Art Green Emerald
Neon Pink Ruby
KC Professional Color Mask Art Neon Pink Ruby
Neon Yellow Topaz
KC Professional Color Mask Art Neon Yellow Topaz

 

Neon Yellow Topaz on yksi UV-valoissa hohtavista Color Mask Art-vivahteista
Neon Orange Jade
KC Professional Color Mask Art Neon Orange Jade
Vain universumin pienuus voi olla rajanasi näitten ihanien, rakastettujen sävyjen kanssa kokeilessasi!

Kuva: Osa vivahteista loistaa Uv-valoissa ja antaa pimeän tultua uusia ulottuvuuksia väriin. Tämä uniikki  minutun vihreä on taitava sekoitus Clear Crystalia johon on lisätty hyvin pienissä määrin  Blue Saphirea ja Neon Yellow Topazia. Päivänvalossa UV sävyt näyttävät ‘tavallisilta’ kirkkailta väreiltä.

 

 Ainesosat:

Blue Sapphire

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Basic Blue 124, Disodium EDTA, Lactic Acid.

Clear Crystal 

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Lactic Acid.

Green Emerald

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Basic Yellow 57, Caprylyl Glycol, HC Blue No. 15, Disodium EDTA.

Grey Diamond

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Disodium EDTA, Basic Yellow 87, Basic Red 51, Basic Blue 124.

Moonstone

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Lactic Acid, Basic Yellow 87, Basic Red 51, Basic Blue 124.

Neon Yellow Topaz

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Basic Yellow 40, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Lactic Acid.

Neon Orange Jade

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Basic Yellow 40, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Basic Violet 16, Lactic Acid.

Neon Pink Ruby

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Acid Red 52, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Acid Red 92 (Red 28), Lactic Acid, Disodium EDTA, HC Blue No. 12.

Peach Quartz

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Lactic Acid, Basic Yellow 87, Basic Red 51.

Red Ruby

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Basic Red 51, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide.

Rose Quartz

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Acid Red 92 (Red 28), Disodium EDTA, Lactic Acid.

Violet Amethyst

Aqua (water), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Basic Violet 2, Lactic Acid, Basic Blue 124.

 

 

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä