Malibu C MakeOver 2-vaiheinen hoitopakkaus

Syväpuhdistava mineraalien poistoon

11,90

Varasto loppu

Kuvaus

Terveiden hiusten aika alkaa tästä!

(Löydät valikoimamme kaikki Malibu C -tuotteet kirjoittamalla hakukenttään Malibu C ja painamalla Enter -nappia)

Malibu C:n huippukemistien mielestä hyvinvoivat hiukset saavutetaan tuotekehittelyprosessin seurauksena syntyneen erityisen C -vitamiiniseoksen avulla.

Malibu C:n pohjana ovat huolellisesti valitut antioksidantit. Ne poistavat hiuksista kaikki epäpuhtaudet ja kerrostumat hellävaraisesti. Malibu C -tuotteet auttavat palauttamaan hiusten luonnollisuuden.

Malibu C sopii loistavasti sekä värjätyille että värjäämättömille hiuksille. Se estää hiusten pörröisyyttä, elottomuutta ja kuivumista. Malibu C poistaa hiuksista haitallisen mineraalikerrostumien aiheuttamia tummentumia ja kirkastaa hiusten sävyn raikkaaksi ja kirkkaaksi.

Sarjassa on lukuisia pelkästään kampaamoalan ammattilaisten käyttöön soveltuvia liiketyössä käytettäviä erikoistuotteita. Kotona tapahtuvaan hiusten syväpuhdistukseen valikoimassamme on kolme tuotetta:

UN-DO-GOO, Syväpuhdistava, mieto shampoo, joka poistaa muotoilu- ja viimeistelytuotteiden jäämät ja muut harmilliset mineraalikertymät hiuksista.

MIRACLE REPAIR, tehohoitoaine, joka vahvistaa hiusta sisältäpäin proteiinien avulla ja korjaa hauraita hiuksia. Kaksi myyntikokoa 226 ml ja 12 ml. Pienempi koko sisältyy Malibu MakeOver hoitopakkauksen sisältöön.

CRYSTAL GEL, jauheesta geelimäiseksi liuokseksi sekoitetteva erikoisaine. Poistaa uskomattomalla tavalla kaikki hiuksiin kertyneet mineraali-, ja metallikerrostumat sekä epäpuhtaudet. Myydään vain Malibu MakeOver hoitopakkauksessa. Tuote puhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta kaikki mineraalijäämät, kloorin ja muut mahdolliset epäpuhtaudet. VAROITUS: Tuotetta ei suositella luonnostaan valkoisille, värjäämättömille hiuksille, ellei hiuksia värjätä heti käsittelyn jälkeen. Tuotteen sisältämä huomattava C -vitamiinimäärä saattaa sävyttää luonnostaan valkoisiin hiuksiin hempeän pastellisen vaaleanpunaisen vivahteen.

Miksi Malibu Makeover kannattaa tehdä?

Nykyaikana hiuksiin kertyy monenlaisia muotoilu- ja viimeistelyainejäämiä. Vesi, kotimaassa tai ulkomaanmatkoilla, saattaa sisältää erilaisia hiuksiin kerääntyviä mineraaleja, klooria, kalkkia, mangaania, rautaa tai kuparia. Hiukset saattavat vaikuttaa samean värisiltä, kiillottomilta, tunkkaisilta tai kuivilta. Hiuksiin kertyneet mineraalit vaikeuttavat kampaamoalan ammattilaisenkin luona tehtävää värjäystapahtumaa. Värjäyksestä voi tulla odotettua tummempi tai epätasainen, jos hiuksessa on paljon vedestä peräisin olevia mineraaleja.

Malibu Makeover -pakkaus sisältää Crystal Gelia ja Miracle Repairia. Se on siis täydellinen yhdistelmä terveiden hiusten aikaansaamiseksi!

Vaihe 1: Crystal Gel syväpuhdistava geeli poistaa hiuksista kaikki tuote- ja mineraalikerrostumat palauttaen niiden alkuperäisen kunnon.
Vaihe 2: Miracle Repair Wellness Reconstructor  tehohoitoaine imeytyy hiuksiin ja vahvistaa niitä sisältä päin, antaen niille proteiinia ja tekemällä niiden rakenteesta täydellisen.

KÄYTTÖ:
Kaada yhden pussin sisältö Crystal Gel -jauhetta sekoitusastiaan tai nokkapulloon ja lisää 60 ml lämmintä vettä, sekoita huolellisesti ja anna muuttua geeliksi. Yhden pussin sisältö riittää siis yhteen käsittelyyn. Pese hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, kuten Malibu C un-do-goo shampoolla. Huuhtele hyvin ja pyyhekuivaa huolellisesti. Selvitä hiukset kamman avulla. Levitä Crystal Gelin ja veden sekoitus osioittain kaikkialle hiuksiin. Kampaile huolellisesti. Peitä hiukset sopivalla kertakäyttöhupulla tai -kelmulla.

VAIKUTUSAIKA:

– kevyet kerrostumat 10 – 15 minuuttia

– kohtuulliset kerrostumat 15 – 30 minuuttia

– voimakkaat kerrostumat 30 – 45 minuuttia

Pese hiukset uudelleen sopivalla syväpuhdistavalla shampoolla, kuten Malibu C un-do-goo shampoolla. Huuhtele huolellisesti ja pyyhekuivaa.

Levitä pakkauksen mukana tullut Malibu C Miracle Wellness Reconstructor jälleenrakentava tehohoitoaine kauttaaltaan kaikkialle hiuksiin. Hiero kevyesti. Anna vaikuttaa vähintään 10 minuuttia kertakäyttöhupulla tai -kelmulla peitettynä. Hoitoaineen tasaisen levityksen varmistamiseksi on hyvä käyttää isoa, harvapiikkistä kampaa apuna. Vaikutusajan jälkeen huuhtele hiukset vielä kerran suurella tunteella. Lopuksi pyyhekuivaa hiukset, muotoile haluamallasi tavalla ja nauti ihanan raikkaasta, syväpuhtaasta ja kosteutetusta lopputuloksesta!

AMMATTILAISVINKKI: Malibu MakeOver 2-vaiheinen syväpuhdistava hoitokäsittely kannattaa tehdä ennen kampaamokäyntiä kotona, jotta stylistisi voisi helpommin loihtia Sinulle mieleisen, kiiltävän ja kauniin värikokonaisuuden.

AINESOSAT:

– CRYSTAL GEL: Sodium Gluconate, Ascorbic Acid, Disodium EDTA, Xanthan Gum.

– MIRACLE REPAIR: Water/Aqua/Eau, Linum Usitatissimum Seed Extract, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Rice Protein, Butylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-4, Quaternium-91, Stearamidopropyl Morpholine Lactate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Fragrance/Parfum, Behentrimonium Chloride, Myristyl Myristate, Limonene, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Aminopropanol, Triethanol Amine, Benzyl Benzoate. 

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Malibu C MakeOver 2-vaiheinen hoitopakkaus”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä