NIOXIN SCALP RECOVERY CLEANSER 200 ml

22,90

Varastossa

Kuvaus
Torju hilsettä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ja lievennä hilseen aiheuttamia oireita, kuten kutinaa ja hiuspohjan hilseilyä*, puhdistavalla Nioxin Scalp Recovery -shampoolla. Hilsettä ehkäisevä puhdistava shampoo auttaa lisäksi palauttamaan hiuspohjan luonnollisen tasapainon.

Torjuu hilsettä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien
– Ammattikäyttöön tarkoitettu hilsettä ehkäisevä hiusshampoo kutiavalle ja hilseilevälle hiuspohjalle
– Sisältää pyritionisinkkiä, Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymää aktiivista ainesosaa, sekä viherteeuutteita
– Auttaa palauttamaan hiuspohjan luonnollisen tasapainon
– Ihoa hoitava
– Hilsettä ehkäisevän Nioxin Scalp Recovery -järjestelmän ensimmäinen vaihe


Tips & Advice:
HIUSPOHJAN HOIDON TÄRKEYS HIUSTEN KANNALTA
Kasvojen ihon jatkeena hiuspohja vaatii yhtä lailla huomiota ja hoitoa. NIOXINin innovatiivinen, ihonhoidosta vaikutteita saanut lähestymistapa hiusten ohenemiseen on suunniteltu vahvistamaan*, ravitsemaan ja hoitamaan hiuksia hiuspohjasta lähtien.
*hiusten katkeilemista vastaan


Brand Story:
25 vuoden kokemuksella.
Nioxinin tarina alkoi siitä, kun tiedonhaluinen nuori tyttö katsoi isäänsä ja näki, kuinka turhautunut tämä oli hiustenlähtöönsä, ja kuuli tämän toiveen, että jonakin päivänä joku löytäisi ratkaisun tähän ongelmaan. Kun Eva Graham kärsi itsekin hiustenlähdöstä synnytyksen jälkeen eikä löytänyt apua ongelmaansa, hän alkoi kehitellä uudenlaista lähestymistapaa terveiden hiusten saamiseksi – sellaista, joka alkoi hiuspohjasta. Evalle oli selvää, että kauniit hiukset tarvitsevat hyvän pohjan, ja koska hiuspohja on kasvojen jatke, tuo pohja oli iho. Näin sai alkunsa hiuspohjan ihonhoito, ja Evan tavoite viitoittaa tietä paksumpien ja tuuheampien hiusten saamiseksi.

Käytä vähintään kolme kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Hiero tuotetta märkään hiuspohjaan ja hiuksiin. Huuhtele. Toista halutessasi.

Hilseen torjumiseksi ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ja paksujen ja ravittujen hiusten saamiseksi: Aloita puhdistamalla hiuspohjasi ja hiuksesi puhdistavalla Nioxin Scalp Recovery -shampoolla. Käytä sen jälkeen kosteuttavaa Scalp Recovery -hoitoainetta hiuspohjaan sekä hiuksiin ja päätä hoito levittämällä hiuspohjaan jätettävää rauhoittavaa Nioxin Scalp Recovery -seerumia suoraan hiuspohjaan.
Lisätiedot
Paino 0.25 kg
Hiustyypeille

,

Merkintä

Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä