NIOXIN SCALP RECOVERY SERUM 100 ml

26,90

Varastossa

Kuvaus
Viilennä ja lievitä hilseilyn oireita rauhoittavalla Nioxin Scalp Recovery -seerumilla, hiuspohjaan jätettävällä hoidolla, jossa on pyritionisinkkiä.
*säännöllisesti käytettynä yhdessä puhdistavan Scalp Recovery -shampoon kanssa

Torjuu hilsettä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien

– Hilsettä ehkäisevä, hiuspohjaan jätettävä hoito kutiavalle ja hilseilevälle hiuspohjalle
– Sisältää pyritionisinkkiä, Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymää aktiivista ainesosaa, sekä viherteeuutteita
– Viilentää ja lievittää hilseilyn oireita*
* säännöllisesti käytettynä yhdessä puhdistavan Scalp Recovery -shampoon kanssa
– Ihoa hoitava
– Hilsettä ehkäisevän Nioxin Scalp Recovery -järjestelmän kolmas vaihe


Tips & advice:
HIUSPOHJAN HOIDON TÄRKEYS HIUSTEN KANNALTA
Kasvojen ihon jatkeena hiuspohja vaatii yhtä lailla huomiota ja hoitoa. NIOXINin innovatiivinen, ihonhoidosta vaikutteita saanut lähestymistapa hiusten ohenemiseen on suunniteltu vahvistamaan*, ravitsemaan ja hoitamaan hiuksia hiuspohjasta lähtien.
*hiusten katkeilemista vastaanBrand Story:
25 vuoden kokemuksella.
Nioxinin tarina alkoi siitä, kun tiedonhaluinen nuori tyttö katsoi isäänsä ja näki, kuinka turhautunut tämä oli hiustenlähtöönsä, ja kuuli tämän toiveen, että jonakin päivänä joku löytäisi ratkaisun tähän ongelmaan. Kun Eva Graham kärsi itsekin hiustenlähdöstä synnytyksen jälkeen eikä löytänyt apua ongelmaansa, hän alkoi kehitellä uudenlaista lähestymistapaa terveiden hiusten saamiseksi – sellaista, joka alkoi hiuspohjasta. Evalle oli selvää, että kauniit hiukset tarvitsevat hyvän pohjan, ja koska hiuspohja on kasvojen jatke, tuo pohja oli iho. Näin sai alkunsa hiuspohjan ihonhoito, ja Evan tavoite viitoittaa tietä paksumpien ja tuuheampien hiusten saamiseksi.

Levitä puhdistavan kuorinta-aineen ja kosteuttavan hoitoaineen käytön jälkeen suoraan hiuspohjaan.

Hilseen torjumiseksi ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ja paksujen ja ravittujen hiusten saamiseksi: Aloita puhdistamalla hiuspohjasi ja hiuksesi puhdistavalla Nioxin Scalp Recovery -shampoolla. Käytä sen jälkeen kosteuttavaa Scalp Recovery -hoitoainetta hiuspohjaan sekä hiuksiin ja päätä hoito levittämällä hiuspohjaan jätettävää rauhoittavaa Nioxin Scalp Recovery -seerumia suoraan hiuspohjaan.
Lisätiedot
Paino 0.15 kg
Hiustyypeille

,

Merkintä

Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä