NIOXIN SCALP RECOVERY CONDITIONER 200ml

26,90

Varastossa

Kuvaus
Ehkäise hilsettä ja tee hiuksistasi sileämmät kosteuttavalla Nioxin Scalp Recovery -hoitoaineella, jossa on pyritionisinkkiä. Osana täydellistä hiuspohjan ja hiusten hoitojärjestelmää tämä hoitoaine ravitsee ja kosteuttaa hiuksia.

Torjuu hilsettä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien

– Ammattikäyttöön tarkoitettu hilsettä ehkäisevä hiusten ja hiuspohjan hoitoaine kutiavalle ja hilseilevälle hiuspohjalle
– Sisältää pyritionisinkkiä, Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymää aktiivista ainesosaa, sekä viherteeuutteita
– Paksujen ja ravittujen hiusten saamiseksi
– Tuuheuden säilyttävä
– Hilsettä ehkäisevän Nioxin Scalp Recovery -järjestelmän toinen vaihe

Tips & Advice:
HIUSPOHJAN HOIDON TÄRKEYS HIUSTEN KANNALTA
Kasvojen ihon jatkeena hiuspohja vaatii yhtä lailla huomiota ja hoitoa. NIOXINin innovatiivinen, ihonhoidosta vaikutteita saanut lähestymistapa hiusten ohenemiseen on suunniteltu vahvistamaan*, ravitsemaan ja hoitamaan hiuksia hiuspohjasta lähtien.
*hiusten katkeilemista vastaan

Brand Story:
25 vuoden kokemuksella.
Nioxinin tarina alkoi siitä, kun tiedonhaluinen nuori tyttö katsoi isäänsä ja näki, kuinka turhautunut tämä oli hiustenlähtöönsä, ja kuuli tämän toiveen, että jonakin päivänä joku löytäisi ratkaisun tähän ongelmaan. Kun Eva Graham kärsi itsekin hiustenlähdöstä synnytyksen jälkeen eikä löytänyt apua ongelmaansa, hän alkoi kehitellä uudenlaista lähestymistapaa terveiden hiusten saamiseksi – sellaista, joka alkoi hiuspohjasta. Evalle oli selvää, että kauniit hiukset tarvitsevat hyvän pohjan, ja koska hiuspohja on kasvojen jatke, tuo pohja oli iho. Näin sai alkunsa hiuspohjan ihonhoito, ja Evan tavoite viitoittaa tietä paksumpien ja tuuheampien hiusten saamiseksi.
Käytä vähintään kolme kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Levitä märkään hiuspohjaan ja hiuksiin, anna vaikuttaa 1–3 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

Hilseen torjumiseksi ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ja paksujen ja ravittujen hiusten saamiseksi: Aloita puhdistamalla hiuspohjasi ja hiuksesi puhdistavalla Nioxin Scalp Recovery -shampoolla. Käytä sen jälkeen kosteuttavaa Scalp Recovery -hoitoainetta hiuspohjaan sekä hiuksiin ja päätä hoito levittämällä hiuspohjaan jätettävää rauhoittavaa Nioxin Scalp Recovery -seerumia suoraan hiuspohjaan.
Lisätiedot
Paino 0.25 kg
Hiustyypeille

,

Merkintä

Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä