Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo 250 ml

kuivashampoo, hiuspuuteri

11,50

Varastossa

Kuvaus

Hajusteeton Kuivashampoo.

Four Reasons No Nothing Sensitive on yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa luotu hajusteeton ja väriaineeton suomalainen tuotesarja. Suomalaisten herkälle iholle ja hiuksille suunniteltu tuotesarja sopii sekä hiusten hoitoon että muotoiluun. 

Kaikilla Four Reasons No Nothing -tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo puhdistaa hiuksia imemällä latistavaa rasvaa ja muita epäpuhtauksia hiusjuuresta riisitärkkelyksen avulla. Luo tämän hienojakoisen suihkeen avulla ilmavuutta, tuuheutta ja pehmeää rakennetta helposti.

Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo raikastaa hiukset pesukertojen välillä ja antaa hyvän pohjan kampauksille. Väriaineeton ja hajusteeton koostumus sopii kaikille ja jokaiseen hiuslaatuun ja väriin.

Erityisominaisuudet:

– Oryza Sativa (riisitärkkelys). Erittäin kevyt ja imukykyinen jauhe, joka imee lian ja rasvan sekä lisää hiusten volyymia ja rakennetta.

– Tuuheuttaa. No Nothing Very Sensitive  Dry Shampoo on kuivashampoo, joka poistaa kertyneen rasvan ja tuotejäämät hiuksista jättäen ne ilmaviksi ja tuuheiksi. 

– Hajusteeton ja väriaineeton. Hyvä ja helppo tapa vähentää kehon kemikaalikuormitusta, mutta silti nauttia muotoilutuotteiden tuomista eduista.

Ammattilaisvinkki:

Korvaamaton luottotuote, kun haluat raikastaa ja kohottaa hiuksia pesujen välissä. Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo imee rasvaa, lisää volyymia ja antaa rakennetta. Soveltuu myös hyvin kampausten pohjustustuotteeksi sen tuoman rakenteen ja volyymin ansiosta.

Käyttöohje: Ravista voimakkaasti, suihkuta etenkin hiusten tyveen n. 15 cm etäisyydeltä ja harjaa hiukset.

 

Ainesosaluettelo :

Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Hydrated Silica, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Cetrimonium Chloride.

  • Vegaaninen
  • Väriystävällinen
  • Hajusteeton
  • Väriaineeton
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo 250 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä