No Nothing Very Sensitive Super Strong Hairspray 300 ml

erittäin vahva viimeistelysuihke

12,50

Varastossa

Kuvaus

Erittäin vahva muotoilu- ja viimeistelysuihke.

 

Four Reasons No Nothing Sensitive on yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa luotu hajusteeton ja väriaineeton suomalainen tuotesarja. Suomalaisten herkälle iholle ja hiuksille suunniteltu tuotesarja sopii sekä hiusten hoitoon että muotoiluun. 

Kaikilla Four Reasons No Nothing -tuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

 

Monien suomalaisten suosikkituotteeksi elämän vaativimpiin haasteisiin on noussut Four Reasons No Nothing Sensitive Super Strong Hairspray.

Four Reasons No Nothing Sensitive Super Strong Hairspray on hajusteeton hiuskiinne, joka antaa voimakasta, luotettavaa ja pitkäkestoista pitoa sekä jättää hiuksen pintaa hienon kiillon.

Four Reasons No Nothing Sensitive Super Strong Hairspray ei kastele hiuksia hienojakoisen suihkeen ja koostumuksen ansiosta. No Nothing Sensitive Super Storng Hairsprayllä viimeistelet helposti juhlavat kampaukset tai pävittäiset arkilookit.

Four Reasons No Nothing Sensitive Super Strong Hairspray sisältää ilmankosteudelta suojaavan kosteussuojan, jolla kapinallisetkin hiussuortuvat pysyvät tyylikkäinä ja viimeisteltyinä vaikka seuraavaan aamuun asti!

Erityisominaisuudet:

– Nopeasti kuivuva. Muotoilua edistävät ainesosat kuivuvat välittömästi eivätkä ne murene, halkeile tai kastele hiusta. Ei latista hiuksia. 

Suojaa. Auttaa suojaamaan ilmankosteuden haitoilta.

– Lisää kiiltoa. Vahvistavat ja suojaavat ainesosat antavat hiuksiin tukea ja kauniin kiillon.

Ammattilaisvinkki:

Jos arvostat hiuslakoissa voimakasta pitoa, pitkäkestoista tukea ja kiillon tuomaa tyylikkyyttä on Four Reasons No Nothing Sensitive Super Strong Hairspray varma valinta Sinulle. 

Käyttöohje: Suihkuta tasaisesti viimeisteltyyn kampaukseen. Usea kevyempi lakkakerros peräkkäin, on aina parempi kuin yksi liian raskas suihkuttelu.

 

Ainesosaluettelo:

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide / Acrylates/ Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Aminomethyl Propanol, Acrylates Copolymer, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Silk Protein.

  • Vegaaninen
  • Väriaineeton
  • Hajusteeton
  • Väriystävällinen

 

Lisätiedot
Paino 0.3 kg
Hiustyypeille
Merkintä

,

Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “No Nothing Very Sensitive Super Strong Hairspray 300 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä