Olaplex No.3 Hair Perfector 100 ml

korjaava, vahvistava tehohoito kaikille hiuksille

26,90

Varastossa

Kuvaus

Maailman paras tehohoito!

Olaplex No.3 Hair Perfector on ainutlaatuinen ylläpitotuote suojaamaan, korjaamaan ja luomaan uusia hiuksen rikkisiltoja. Rikkisillat joutuvat alttiiksi rasitukselle aina, kun hiusta pestään, käsitellään kemiallisesti ja altistetaan kuumuudelle tai auringonvalolle.

Olaplex No.3 Hair Perfector hoitaa hiuksia kampaamokäyntien välissä parhaalla mahdollisella tavalla. Se auttaa ylläpitämään kampaajasi tekemiä taidokkaita luomuksia, tarjoamalla mahdollisuuden konkreettiseen hiusten korjaamiseen kotona. Vain terveet ja hoidetut hiukset ovat kauniit.

Kotihoidon tärkeyttä ei voi korostaa liikaa, varsinkaan, kun puhutaan hapetevärjäyksistä, raidoituksista ja vaalennusprosesseista, jolloin hiuksen kuntoa koetellaan radikaalisti.

Olaplex No.3 Hair Perfector on täydellinen tuote kotiin.

Olaplex No.3 Hair Perfector suojaa ja vahvistaa ainutlaatuisella, patentoidulla teknologialla hiuksiasi ja auttamalla pitämään ne vahvoina, elinvoimaisina ja kiiltävinä.

Erityisominaisuudet:

– Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Olaplexin laboratorioiden kehittämä ja patentoima Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -ainesosa on ainutlaatuinen, hiuksen rikkisidoksia korjaava ja suojaava keksintö. 

Vaalennusaine, peroksidi, perboraatit, permanenttikäsittelyt ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla. Ne tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle.

Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate on täysin innovatiivinen uusi ainesosa, joka suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia ja parantaa niiden rakennetta.

Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa.

Käyttöohje:

Käytä Olaplex No.3 Hair Perfectoria kerran viikossa, tai 1 – 3 kertaa, jos hiuksesi ovat näkyvästi vaurioituneet käsittelyjen vuoksi.

Levitä Olaplex No.3 Hair Perfector pyyhekuiviin, puhtaisiin hiuksiin.

Parhaaseen hoitovaikutukseen päästäksesi hiukset tulisi pestä ennen tuotteen levittämistä Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoolla. Se poistaa tehokkaasti tuotejäämät, silikonit, öljyt ja muut epäpuhtaudet hiuksen pinnasta, jotta tuote imeytyy paremmin hiuksen rakenteeseen.

Levityksen jälkeen hiukset kannattaa kammata läpi harvapiikkisellä kammalla, jotta Olaplex No.3 Hair Perfector levittyisi mahdollisiman tasaisesti ja tehokkaasti. 

Vaikutusaika on vähintään 10 minuuttia. Vaikutusaikaa voidaan pidentää hiusten kunnon mukaan. Mitä vaurioituneemmat hiukset ovat, sitä pidempään kannattaa antaa tuotteen vaikuttaa. Maksimi vaikutusaikaa ei ole. Pidempi vaikutusaika parantaa tuotteen tehokkuutta. 

Tärkeää: Olaplex No.3 Hair Perfector ei ole pinta-aktiivinen, selvittävä hoitoaine, joten se ei anna hiukselle sen tarvitsemia proteiineja, kosteutta ja muita hoitavia tekijöitä. Se ainoastaan korjaa hiuksen rakenteesta keratiiniketjujen välisiä katkenneita rikkisiltoja.

Olaplex No.3 Hair Perfector -käsittelyn jälkeen on käytettävä aina kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta; esimerkiksi Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoota ja Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner hoitoainetta, täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Palkinnoksi saat heti ensimmäisellä kerralla hiukset, jotka tuntuvat vahvemmilta ja terveemmiltä!

 

 

Erityistä:

Vuoden 2019 alussa kauneuslehdet valitsivat vuoden 2018 parhaat uutuustuotteet ja innovaatiot. Lähes poikkeuksetta, Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo, valittiin vuoden parhaaksi shampooksi!

Näin tekivät muun muassa Me Naiset, Ilta-Sanomat, Anna, Cosmopolitan.fi, Trendi & Lily ja Iltalehti 

 

Olaplex No.3 Hair Perfector on saanut lukuisia tunnustuksia ja kauneudenhoitoalan ammattilaisten jakamia palkintoja jo vuonna 2017!

Ainesosaluettelo:

Water, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ascorbic Acid (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phytantriol, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate,
Cetrimonium Chloride, Fragrance, Polyquaternium-37, Tetrasodium EDTA, Magnesium Nitrate, Butylphenyl Methylpropional, Magnesium Chloride, Etidronic Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Benzoate.

  • Väriystävällinen
  • Vegaaninen

 

Lisätiedot
Paino 0.1 kg
Hiustyypeille

Merkintä

,

Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olaplex No.3 Hair Perfector 100 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä