Olaplex No. 7 Bonding Oil korjaava hiusöljy 30 ml

30,90

Varastossa

Kuvaus

Olaplex No. 7 Bonding Oil korjaava hiusöljy 

– vähentää pörröisyyttä huomattavasti ja auttaa pitämään irtohiukset kurissa

– pidentää hiusvärin kestoa ja kirkastaa hiusväriä 

– lämpösuoja jopa 230C asti 

– pehmentää ja selvittää hiuksia 

– UV -suoja 

– Ei jätä jäämiä

– Sulfaatiton, ei sisällä alkoholia eikä ftalaatteja

– vegaaninen

Olaplex No.7 hiusöljy korjaa vaurioitunutta ja huonokuntoista hiusta. Uskomattoman hyvän kemian ja ominaisuuksien takia Olaplex No. 7 vahvistaa ja suojaa hiusrakennetta. Olaplex No. 7 ylläpitää hiusten kuntoa mahdollisimman hyvänä ja terveinä pitkään. Lisäksi tuote tuo hiuksiin kiiltoa, valoa sekä parantaa hiusten käsiteltävyyttä.

Käyttö

Paina pieni määrä kämmenelle ja vie hiuksiin. Suosittelemme käyttämään  pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin upean lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Erityisominaisuudet:

– Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Olaplexin laboratorioiden kehittämä ja patentoima Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -ainesosa on ainutlaatuinen, hiuksen rikkisidoksia korjaava ja suojaava keksintö.

Vaalennusaine, peroksidi, perboraatit, permanenttikäsittelyt ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla. Ne tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle.

Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate on täysin innovatiivinen uusi ainesosa, joka suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia ja parantaa niiden rakennetta.

Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa.

Ainesosaluettelo 

Dimethicone, Isohexadecane, C13-14 Isoparaffin, Coco-Caprylate, Phenyl Trimethicone, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propanediol, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Water (Aqua), Morinda Citrifolia Fruit Powder, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Eclipta Prostrata Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Tocopherol, Citral, Linalool, Melia Azadirachta Leaf Extract, Citronellol, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed (Green Tea) Oil Ferment Extract Filtrate.

Lisätiedot
Paino 0.1 kg
Hiustyypeille

Merkintä

Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä