Paul Mitchell Extra-Body Firm Finishing Spray 300 ml

Supervahva, tuuheuttava viimeistelykiinne

29,50

Varastossa

Kuvaus

Supervahva, tuuheuttava viimeistelykiinne!

Paul Mitchell Extra-Body Firm Finishing Spray on ylivertaisen maksimaalista tuuheutta antava, tyveä kohottava suihke, skandinaavisille hiuksille.

Paul Mitchell tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman muotoilu- ja viimeistelytuotteita. Teknisesti pitkälle kehitetyt, innovatiiviset tuotteet ovat usealle erilaiselle hiustyypille suunniteltuja ja antavat hiuksille oikeanlaisia, toivottuja ominaisuuksia -tuuheudesta aina säihkyvään kiiltoon.

Express Dry -sarja. Nimensä mukaisesti hetkessä kuivuvat, hienojakoiset tuotteet raikastavat; ja antavat tuuheutta sekä tietysti kestävän kiinnityksen.

Express Style -sarja tekee arjesta ja hiusten muotoilusta nopeaa ja vaivatonta – sarjassa on yhdistetty useita haluttuja ominaisuuksia samaan tuotteeseen. Kaikki  tuotteet sisältävät lämpösuojan ja ovat koostumukseltaan ultrakeveitä.

Extra Body -sarja antaa hennolle hiuslaadulle tuuheutta, runsautta ja kuohkeutta, hoitaen samalla hiusta ja antamalla upean kiillon.

Firm Stylesarja antaa kampaukselle erittäin voimakasta pitoa ja pitkäkestoisen tuen, johon voit luottaa vaativimmissakin tilanteissa.

Flexible Style sarjan tuotteet antavat joustavan, keskivahvan tuen kaikille hiustyypeille. Lopputulos on luonnollisen liikkuva ja kevyt; tuotteet eivät koveta hiuksia tai eivätkä jätä niitä raskaan tuntuisiksi.

Smoothing -sarjan tuotteet silottavat karheaa, pörröistä  ja kiharaa hiuslaatua antamalla suloista pehmeyttä ja  valovoimaista kiiltoa. Ne helpottavat vaikeasti hallittavien hiusten käsittelyä.

Soft Style -sarjan pohja- ja viimeistelytuotteet ovat huomaamattoman keveitä.  Ne suojaavat hiusta ja antavat säkenöivän kiillon hiuksia kovettamatta.

Paul Mitchell Extra-Body Firm Finishing Spraylla teet uskomattonta tuuheutta ja napakkaa kuohkeutta.

Paul Mitchell Extra-Body Firm Finishing Spray antaa todellakin ultimaattisen tuen kaikille hiustyypeille. Samalla Paul Mitchell Extra-Body Firm Finishing Spray suojaa hiuksia kosteudelta ja poistaa pörröisyyttä.

Erityisominaisuudet:

– Intensiivinen pito. Voimakkaat muotoilua edistävät ainesoast antavat hiuksille koko päivän kestävän pidon ja säkenöivän kiillon

– Maksimaalinen volyymi. Tuuheuttavat ainesosat tarttuvat jokaiseen suortuvaan antaen tehokkaasti rakennetta ja tuuheutta!

– Kosteudenkestävä koostumus. Toimii kaikissa ilmastoissa. 

Ammattilaisvinkki:  Tämä pitää! Antaa maksimaalisen pidon äärimmäisiin olosuhteisiin!

Lisäbonus: Sisältää aurinkosuojan!

Käyttöohje: Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Muotoilu kuten haluat.

Lisätiedot
Hiustyypeille
Merkintä
Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paul Mitchell Extra-Body Firm Finishing Spray 300 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä