Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum 150 ml

silottava, hiusten kuivumista nopeuttava seerumi

29,50

Varastossa

Kuvaus

Silottava ja hoitava seerumi 

Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum on kevytrakenteinen, hoitava seerumi, joka tekee hiuksista uskomattoman sileät, pehmeät ja kiiltävät.

Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum sisältää Super Skinny -yhdisteen, joka silottaa hetkessä vaikeimmatkin suortuvat. Hoitava raaka-aine tunkeutuu suoraan hiuksen rakenteeseen, jossa se syrjäyttää veden pehmentäen ja tihentäen hiuksen rakennetta.

Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum nopeuttaa merkittävästi hiusten kuivumista, vähentää sähköisyyttä ja antaa unohtumattoman ja ihanan kiillon.

paul mitchell smoothing super skinny serum nordic hair house olaplex edullinen

Express Dry -sarja. Nimensä mukaisesti hetkessä kuivuvat, hienojakoiset tuotteet raikastavat; ja antavat tuuheutta sekä tietysti kestävän kiinnityksen.

Express Style -sarja tekee arjesta ja hiusten muotoilusta nopeaa ja vaivatonta – sarjassa on yhdistetty useita haluttuja ominaisuuksia samaan tuotteeseen. Kaikki  tuotteet sisältävät lämpösuojan ja ovat koostumukseltaan ultrakeveitä.

Extra Body -sarja antaa hennolle hiuslaadulle tuuheutta, runsautta ja kuohkeutta, hoitaen samalla hiusta ja antamalla upean kiillon.

Firm Stylesarja antaa kampaukselle erittäin voimakasta pitoa ja pitkäkestoisen tuen, johon voit luottaa vaativimmissakin tilanteissa.

Flexible Style -sarjan tuotteet antavat joustavan, keskivahvan tuen kaikille hiustyypeille. Lopputulos on luonnollisen liikkuva ja kevyt; tuotteet eivät koveta hiuksia tai eivätkä jätä niitä raskaan tuntuisiksi.

Smoothing -sarjan tuotteet silottavat karheaa, pörröistä  ja kiharaa hiuslaatua antamalla suloista pehmeyttä ja  valovoimaista kiiltoa. Ne helpottavat vaikeasti hallittavien hiusten käsittelyä.

Soft Style -sarjan pohja- ja viimeistelytuotteet ovat huomaamattoman keveitä.  Ne suojaavat hiusta ja antavat säkenöivän kiillon hiuksia kovettamatta.

Paul Mitchell tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman muotoilu- ja viimeistelytuotteita. Teknisesti pitkälle kehitetyt, innovatiiviset tuotteet ovat usealle erilaiselle hiustyypille suunniteltuja ja antavat hiuksille oikeanlaisia, toivottuja ominaisuuksia -tuuheudesta aina säihkyvään kiiltoon.

Erityisominaisuudet:

– Silottaa ja pehmentää. Super Skinny – yhdiste tunkeutuu hiuksen sisään, syrjäyttäen veden ja tiivistäen sen rakennetta.

– Hoitaa ja sulkee hiussuomuja. Erittäin kevytrakenteiset, vesiliukoiset silikonit silottavat, hoitavat ja sulkevat hiusuomuja antaen lisää kiiltoa.

– Nopeuttaa hiusten kuivumista. Sileämpi ja rakenteeltaan tiivimpi hius kuivuu nopeammin.

– Riittoisa koostumus – sekoita pieni määrä toiseen muotoilutuotetta, kun haluat maksimoida kiiltoefektin!

– Kertakaikkisen ohittamaton klassikko

Ammattilaisvinkki:

Antaa karheammallekin hiukselle silkin pehmeyttä ja käsiteltävyyttä. Saat kuivasta ja kiillottomasta, vaikeasti käsiteltävästä hiuksesta silkkiset ja kiiltävät. Hius jää ilmavaksi ja helposti muokattavaksi. Annostelemalla oikein ( pieni määrä ) voit käyttää hennoillekin hiuksille. Silottaa ja hoitaa tehokkaasti myös pidennyshiuksia!

Lisäbonus: Tekee sileiden tyylien luomisesta nopeampaa!

Käyttöohje: Levitä 1-3 painallusta pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin aloittaen latvoista kohti hiuspohjaa. Kampaa hiukset läpi ja muotoile kuten haluat. Föönaa hiukset tai jätä tuote kuivumaan hiuksiin. Voit käyttää tuotetta tipoittain kädelle ja kuiviin hiuksiin kiiltotippojen tapaan.

Ainesosaluettelo: Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Cyclotrisiloxane, Parfum  (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Geraniol, Amyl Cinnamal, Citronellol.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Väriystävällinen
Lisätiedot
Paino 0.1 kg
Hiustyypeille

Merkintä

Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum 150 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä