Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning Tonic 50 ml

hiusten ohenemista ehkäisevä hoitoneste

23,90

Varastossa

Kuvaus

Hiuspohjaan jätettävä hoitoneste, ehkäisemään hiustenlähtöä.

Paul Mitchell Tea Tree -sarja tekee hiustenhoidosta aromaterapeuttisen elämyksen, tuotteiden sisältämien kasviuutteiden ja luonnonöljyjen, kuten piparimintun, salvian, laventelin ja inkiväärin avulla.

Paul Mitchell Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa, alkuperäistä, australialaista teepuuöljyä, joka on laajasti tunnettu puhdistavista ja antiseptisitä ominaisuuksistaan.

Teepuuöljy jättää iholle ja hiuspohjaan raikkaan, viilentävän tunteen; ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet poistavat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti epäpuhtaudet sekä hiuksista että hiuspohjasta.

Hiusten ja vartalon puhdistus- ja hoitotuotteiden lisäksi sarjaan kuuluu valikoima muotoilutuotteita, joiden avulla mikä tahansa hiustyyli onnistuu vaivattomasti.

John Paul Mitchell Systems on sitoutunut istuttamaan niin paljon puita, että ne kattavat Paul Mitchell Tea Tree -tuotteiden valmistuksesta ja jakelusta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt – tämä tuotesarja on aidosti maapallon hyvinvoinnin ja vihreiden arvojen kannalla.

Paul Mitchell Tea Tree -sarja sisältää neljä tuoteryhmää, josta jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa: Tea Tree Special, Lemon Sage, Lavender Mint ja Scalp Care Anti-Thinning hurmaavat kaikki omalla tavallaan. Koe teepuuöljyn vaikutus, joka virkistää hiusten lisäksi myös mieltä.

Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning Tonic on kahdesti päivässä, päivittäin, käytettävä hoitoneste, joka jätetään hiuspohjaan. Se luo ihanteellisen tasapainon päänahkaan ja edistää hiusten tervettä kasvua.

Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning Tonicin tehoaineina ovat hiuspohjaa stimuloiva ginseng, australialainen kakadumarja ja mm. kurkumaa sisältävä Regeniplex  -yhdiste.

Regeniplex -kasviyhdiste sisältää viittä eri aktiivista tehoainetta; ja se edistää hiusten hyvinvointia kolmella eri tavalla:

– Ehkäisee hiustupen kutistumista. Apilankukkauute hidastaa hiustuppea kutistumasta ja ehkäisee hiusten lähtöä.

– Auttaa laajentamaan hiustuppea ja vahvistamaan hiuksen rakennetta. Australialainen kakadumarja, herneen peptidit, kurkuma ja ginseng kosteuttavat ja stimuloivat hiuspohjaa ja vähentävät hiusten katkeilua.

– Auttaa muuttamaan hiusten kasvusykliä. Ainutlaatuinen, kasviuutteisiin pohjautuva yhdiste auttaa pidentämään hiusten kasvu- ja lepovaihetta, jolloin tuloksena on paksummat ja tuuheammat hiukset.

Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning Tonic siis pidentää hiusten kasvu- ja lepovaihetta, jolloin hius kasvaa huomattavasti pidemmäksi ja pysyy hiuspohjassa merkittävästi pidempään. Tuote ehkäisee tehokkaasti hiustuppien surkastumista ja auttaa pitämään toimivina ja avoimina, jolloin jokaikinen hius pääsee kasvamaan paksummaksi ja vahvemmaksi.

Käyttöohje: Ravista hyvin pulloa. Käytä tuotetta kahdesti päivässä pyyhekuivien tai kuivien hiusten hiuspohjaan. Älä huuhtele pois. Suihkuta tuotetta suoraan hiuspohjaan tehden jakauksia kautta pään, kunnes koko hiuspohja on käsitelty. Vältä tuotteen suihkuttamista hiuksiin.

Hiero hoitonestettä sormin jokaisen jakauksen pituudelta, jotta neste imeytyy kunnolla hiuspohjaan. Annostelumäärä hiusten paksuudesta riippuen, 1–3 pumppausta jokaiseen jakaukseen.

Ammattilaisvinkki: Hennoille hiuksille riittää yksi painallus, kunkin jakauksen keskelle, keskivahvoille hiuksille yhteensä 2 painallusta jakausten keskelle ja takaosaan, ja karkeille hiuksille yhteensä 3 painallusta jakausten etu-, keski- ja takaosaan.

Lisäbonus: Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning Tonic luo ihanteelliset ominaisuudet hiuspohjan hyvinvoinnille ja vahvemmille, tuuheammille, paksummille hiuksille!

Ainesosat: Aqua (Water, Eau), Alcohol Denat. (SD Alcohol 40B-B) (SDA-CA-2877), Butylene Glycol, Ethoxydiglycol, Methyl Gluceth-20, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Pisum Sativum (Pea) Peptide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Keratin, Hydrolyzed Keratin, Oxidized Keratin, Panthenol, Biotin, Niacin, Acetyl Tetrapeptide-3, Adenosine, Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) Fruit Extract, Glycine So

 

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning Tonic 50 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä