Paul Mitchell Ultimate Color Repair Mask 150 ml

hiusväriä suojaava, kosteuttava proteiininaamio

16,50

Varasto loppu

Kuvaus

Paul Mitchell Ultimate Color Line -sarja tarjoaa täydellistä kestoa hiusvärille.

Lämpösuojaa ja eloisuutta.

Paul Mitchell Ultimate Color Repair Mask  on korjaava, hiusvärin haalistumista hidastava tehohoitonaamio värjätyille hiuksille, joka kosteuttaa intensiivisesti ja antaa hiuksille vahvistavaa, kvinoasta saatavaa proteiinia. Sen ylellisen täyteläinen, kosteuttava ja hoitava koostumus sekä aitoa kvinoauutetta sisältävä Quinoa Color Repair -yhdiste lukitsevat värin hiukseen ja korjaavat hiuksen rakennetta.

Paul Mitchell Ultimate Color Repair Maskin sisältämät sheavoi, jojoba- ja soijapavun öljy sekä reipas tehoannos vitamiineja, tekevät hiuksista ihanan pehmeät,  valovoimaisen kiiltävät ja ravitut. Tuoteen tehokkaat antioksidantit hidastavat hiusvärin haalistumista ja ehkäisevät hiusvaurioita.

Paul Mitchell Ultimate Color Repair Mask tehohoito suojaa myös hiusväriä UV-säteiden haalistavalta ja kuivattavalta vaikutukselta. Hiukset jäävät terveen kosteutetuksi!

Käyttöohje: Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 5 – 15 minuuttia ja huuhtele. Jos haluat tehostaa vaikutusta, kiedo hiukset pyyhkeen sisälle ja anna naamion vaikuttaa saunassa.

Erityistä:

– vegaaninen

– UV-suoja

– antioksidantit

– lämpösuoja

 

Lisätiedot
Hiustyypeille

Merkintä

Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paul Mitchell Ultimate Color Repair Mask 150 ml”

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä