Redken All Soft Argan 6 Multi-Care Oil 90 ml

27,50

Varastossa

Kuvaus

RKuiville ja katkeileville hiuksille tarkoitettu luonnollista alkuperää oleva arganöljy

 

Redken All Soft -sarja on suunniteltu ensisijaisesi kuiville ja hauraille hiuksille, jotka tarvitsevat pehmeyttä ja hoitavuutta. Keratin Enrich Complexin kolmella tärkeällä ainesosalla  saavutetaan 15 x enemmän hoitavampi lopputulos. Silkkistä pehmeyttä, upeaa kiiltoa ja ylellistä hoitavuutta.

 

Redken All Soft Argan 6 Multi-Care Oil on Omega-6 rasvahapolla rikastettu arganöljy, joka antaa hiuksille uskomatonta pehmeyttä, joustavuutta ja kiiltoa. Yksi taianomainen öljy, kuusi käyttötapaa. 

 

Erityisominaisuudet

– Hoitaa tehokkaasti pehmentäen intensiivisesti ja pitkäkestoisesti

– Ravitsee kaikkia hiustyyppejä intensiivisesti

– Hoitaa 15x tehokkaammin

– Antaa kiiltoa

 

Käyttö 

Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin All Soft -shampoolla pesun ja All Soft -hoitoaineen käytön jälkeen keskittyen tarpeen mukaan pituuksiin ja latvoihin. Hiuksiin jätettävä tai pois huudeltava hiushoito . 

6 käyttövinkkiä:

1. Käytä ennen shampopesua hiusten kosteuttamiseksi

2. Levitä hiuksiin ennen föönausta hiusten kosteuttamiseksi

3. Käytä föönauksen jälkeen pörröisyyden silottamiseksi

4. Levitä kuiviin hiuksiin kiillon lisäämiseksi 

5. Lisää hoitoaineen joukkoon intensiivisen pehmeyden aikaansaamiseksi

6. Käytä yliyön hoitona intensiivisen pehmeyden aikaansaamiseksi

 

Ainesosaluettelo

CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, DIMETHICONE, ARGANIA SPINOSA OIL/ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, COUMARIN, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, AMYL CINNAMAL (D159206/2)

 

Redken Laboratories perustettiin vuonna 1960, ja toisena perustajana oli Paula Kent. 1950-luvun lopulla hiuksia valkaistiin ja tupeerattiin rajusti. Paula oli tuolloin nuori näyttelijä, ja hänellä oli hennot hiukset ja herkkä iho. Hollywood-elokuvien kuvauksissa hän sai jatkuvasti allergisia reaktioita kampaajien ja meikkitaiteilijoiden käyttämistä tuotteista. Paula etsi ratkaisua ihotautilääkäreiltä ja kampaajilta, mutta kukaan ei osannut kertoa tuotteiden taustasta tieteellisestä näkökulmasta.

Sitten Paula sai oivalluksen, että voisi auttaa miljoonia muita ihmisiä, jotka tarvitsivat hellävaraisia mutta tehokkaita tuotteita. Lisäksi hän ymmärsi, että kampaamoalan ammattilaisten täytyi tuntea hiuksiin, ihoon ja tuotteiden ainesosiin liittyvä kemia sekä niiden vaikutus kauniisiin ja terveisiin hiuksiin.

Paula Kent käytti olutmainoksesta saamansa 3 000 dollaria ja perusti kampaajansa Jheri Reddingin kanssa (tästä nimi REDKEN) Redkenin. Yritys aloitti toimintansa kolmella tuotteella ja intensiivisellä kampaajien koulutusohjelmalla. Tuotteiden koostumusten kehittämisessä noudatettiin kolmea periaatetta:

– Proteiiniteknologia (koska hiukset koostuvat pääasiassa proteiineista)
– Emäksinen pH 4,5–5,5, joka täydentää hiusten ja ihon luonnollista pH:ta
– Ainoastaan lisensoitujen kosmetologien salongeissa suosittelemat tuotteet

Näillä periaatteilla Paula Kent mullisti kampaamoalan niin hiusmuotoilijoiden kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Hänen edelläkävijän asennettaan vaalitaan, ja hänen perintönsä on edelleen brändin kulmakivi.

 

Lisätiedot
Hiustyypeille

Merkintä
Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä