Redken All Soft Conditioner 250 ml

24,50

Varastossa

Kuvaus

Hoitoaine kuiville, herkistyneille ja hauraille hiuksille

 

Redken All Soft -sarja on suunniteltu ensisijaisesi kuiville ja hauraille hiuksille, jotka tarvitsevat pehmeyttä ja hoitavuutta. Keratin Enrich Complexin kolmella tärkeällä ainesosalla  saavutetaan 15 x enemmän hoitavampi lopputulos. Silkkistä pehmeyttä, upeaa kiiltoa ja ylellistä hoitavuutta.

 

Redken All Soft Conditioner selvittää välittömästi estäen hiusten katkeilun ja palauttaa hiusten pinnan lipiditason. Estää ulkopuolisen kosteuden pääsyn hiukseen ja antaa intensiivistä pehmeyttä, sileyttä ja luonnollista liikettä.

Erityisominaisuudet

– Sodium PCA ja arganiini elvyttävät hiuksia, ylläpitävät niiden kosteustasapainoa ja tekevät hiuksista joustavat.

– Arganöljy antaa hiuksille intensiisivistä pehmeyttä sekä upeaa kiiltoa ja joustavuutta.

– RCT (Root Core Tip) antaa hiuksille sisäistä vahvuutta ja vahvistaa hiusta tyvestä ja latvasta.   

 

PALKINNOT:

2015 Glamour Glammy Award -palkinto: paras hoitoaine

2015 Allure Reader’s Choice Award -palkinto: paras hoitoaine

2014 Temptalia Editor’s Choice Award -palkinto: paras hoitoaine

 

Käyttö

Pese hiukset ensiksi Redken All Soft Shampoolla, huuhtele ja pyyhekuivaa, minkä jälkeen hiero pieni määrä hoitoainetta hiuspohjasta latvaan saakka. Anna tuotteen vaikuttaa pari minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

 

Ainesosaluettelo

AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, ELAEIS GUINEENSIS OIL/PALM OIL, CETYL ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, OCTYLDODECANOL, SODIUM PCA, PARFUM/ FRAGRANCE, CITRIC ACID, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, CHLORHEXIDINE DIHYDROCHLORIDE, STEARYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, SODIUM SARCOSINATE, PROPYLENE GLYCOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ARGININE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE (D184537/1)

 

Redken Laboratories perustettiin vuonna 1960, ja toisena perustajana oli Paula Kent. 1950-luvun lopulla hiuksia valkaistiin ja tupeerattiin rajusti. Paula oli tuolloin nuori näyttelijä, ja hänellä oli hennot hiukset ja herkkä iho. Hollywood-elokuvien kuvauksissa hän sai jatkuvasti allergisia reaktioita kampaajien ja meikkitaiteilijoiden käyttämistä tuotteista. Paula etsi ratkaisua ihotautilääkäreiltä ja kampaajilta, mutta kukaan ei osannut kertoa tuotteiden taustasta tieteellisestä näkökulmasta.

Sitten Paula sai oivalluksen, että voisi auttaa miljoonia muita ihmisiä, jotka tarvitsivat hellävaraisia mutta tehokkaita tuotteita. Lisäksi hän ymmärsi, että kampaamoalan ammattilaisten täytyi tuntea hiuksiin, ihoon ja tuotteiden ainesosiin liittyvä kemia sekä niiden vaikutus kauniisiin ja terveisiin hiuksiin.

Paula Kent käytti olutmainoksesta saamansa 3 000 dollaria ja perusti kampaajansa Jheri Reddingin kanssa (tästä nimi REDKEN) Redkenin. Yritys aloitti toimintansa kolmella tuotteella ja intensiivisellä kampaajien koulutusohjelmalla. Tuotteiden koostumusten kehittämisessä noudatettiin kolmea periaatetta:

– Proteiiniteknologia (koska hiukset koostuvat pääasiassa proteiineista)
– Emäksinen pH 4,5–5,5, joka täydentää hiusten ja ihon luonnollista pH:ta
– Ainoastaan lisensoitujen kosmetologien salongeissa suosittelemat tuotteet

Näillä periaatteilla Paula Kent mullisti kampaamoalan niin hiusmuotoilijoiden kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Hänen edelläkävijän asennettaan vaalitaan, ja hänen perintönsä on edelleen brändin kulmakivi.

 


 

Lisätiedot
Hiustyypeille
Merkintä
Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä