Redken All Soft Heavy Cream Super Treatment Mask 250 ml

31,50

Varastossa

Kuvaus

Syväkosteuttava hoitava hiusnaamio

 

Redken All Soft -sarja on suunniteltu ensisijaisesi kuiville ja hauraille hiuksille, jotka tarvitsevat pehmeyttä ja hoitavuutta. Keratin Enrich Complexin kolmella tärkeällä ainesosalla  saavutetaan 15 x enemmän hoitavampi lopputulos. Silkkistä pehmeyttä, upeaa kiiltoa ja ylellistä hoitavuutta.

 

Redken All Soft Heavy Cream Super Treatment Mask on täyteläinen ja kosteuttava tehonaamio, joka antaa intensiivistä pehmeyttä kuivimmillekin hiuksille. Jättää hiukset äärettömän pehmeiksi, hoidetuiksi ja hehkuvan kiiltäviksi. Redken All Soft Heavy Cream Super Treatment Mask toimii myös pörröisyyttä vastaan kuiville ja katkeileville hiuksille. Auttaa vahvistamaan hiuksia ja tekemään niistä pehmeämmät

 

Erityisominaisuudet

– Pehmentää intensiivisesti ja vähentää pörröisyyttä

– Vahvistaa ja antaa maksimaalista kosteutusta

– Tekee hiuksista helpommin hallittavat, joustavammat ja kiiltävämmät

– Sodium PCA ja arganiini elvyttävät hiuksia, ylläpitävät niiden kosteustasapainoa ja tekevät hiuksista joustavat.

– Arganöljy antaa hiuksille intensiisivistä pehmeyttä sekä upeaa kiiltoa ja joustavuutta.

– RCT (Root Core Tip) antaa hiuksille sisäistä vahvuutta ja vahvistaa hiusta tyvestä ja latvasta.

 

Käyttö

Levitä pyyhekuiviin hiuksiin All Soft -shampoon ja All Soft -hoitoaineen käytön jälkeen Anna hiusnaamion vaikuttaa 5–15 minuuttia.  Huuhtele huolellisesti. Käytä päivittäin tai viikoittain intensiivihoitona.

 

Ainesosaluettelo

AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, AMODIMETHICONE, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, ISOPROPYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM PCA, BENZOIC ACID, TRIDECETH-6, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, ARGANIA SPINOSA OIL/ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ARGININE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL (D47438/2)

 

 

Redken Laboratories perustettiin vuonna 1960, ja toisena perustajana oli Paula Kent. 1950-luvun lopulla hiuksia valkaistiin ja tupeerattiin rajusti. Paula oli tuolloin nuori näyttelijä, ja hänellä oli hennot hiukset ja herkkä iho. Hollywood-elokuvien kuvauksissa hän sai jatkuvasti allergisia reaktioita kampaajien ja meikkitaiteilijoiden käyttämistä tuotteista. Paula etsi ratkaisua ihotautilääkäreiltä ja kampaajilta, mutta kukaan ei osannut kertoa tuotteiden taustasta tieteellisestä näkökulmasta.

Sitten Paula sai oivalluksen, että voisi auttaa miljoonia muita ihmisiä, jotka tarvitsivat hellävaraisia mutta tehokkaita tuotteita. Lisäksi hän ymmärsi, että kampaamoalan ammattilaisten täytyi tuntea hiuksiin, ihoon ja tuotteiden ainesosiin liittyvä kemia sekä niiden vaikutus kauniisiin ja terveisiin hiuksiin.

Paula Kent käytti olutmainoksesta saamansa 3 000 dollaria ja perusti kampaajansa Jheri Reddingin kanssa (tästä nimi REDKEN) Redkenin. Yritys aloitti toimintansa kolmella tuotteella ja intensiivisellä kampaajien koulutusohjelmalla. Tuotteiden koostumusten kehittämisessä noudatettiin kolmea periaatetta:

– Proteiiniteknologia (koska hiukset koostuvat pääasiassa proteiineista)
– Emäksinen pH 4,5–5,5, joka täydentää hiusten ja ihon luonnollista pH:ta
– Ainoastaan lisensoitujen kosmetologien salongeissa suosittelemat tuotteet

Näillä periaatteilla Paula Kent mullisti kampaamoalan niin hiusmuotoilijoiden kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Hänen edelläkävijän asennettaan vaalitaan, ja hänen perintönsä on edelleen brändin kulmakivi.


 

 

   

  Lisätiedot
  Hiustyypeille

  Merkintä
  Tuotemerkki

  Ammattilaisvinkki

  Katso myös nämä