Redken Color Extend Blondage Conditioner 250 ml

24,50

Varastossa

Kuvaus

Sävyttävä hoitoaine vaaleille hiuksille

 

Ultraviolettipigmenttejä ja Triple Acid Protein Complex -yhdistettä sisältävä Redken Color Extend Blondage Conditioner säilyttää hiusvärin kauniina ja kirkkaana sekä vahvistavat hiuksia. Lopputuloksena kirkkaamman sävyiset  ja vahvemmat vaaleat hiukset.

 

Redken Color Extend Blondage Conditioner sisältää violettia pigmenttiä, joka häivyttää epätoivottuja lämpimiä sävyjä. Triple Acid Protein – yhdistelmä vahvistaa hiuskuituja ja auttaa ehkäisemään hiusten katkeilua.

 

Erityisominaisuudet
 
– Acid Violet pigmentit taittavat hyvin keltaista väriä erinomaisesti.
 
– Triple Acid Protein Complex -yhdiste, joka sisältää vehnäproteiinia, sitruunaa, amino- ja maleiinihappoa vahvistaa hiusta sisältäpäin. 
Käyttö
 
Käytä yhdessä Color Extend Blondage -shampoon kanssa. Käytä asianmukaisia suojakäsineitä ja levitä hoitoainetta kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen. Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

Ainesosaluettelo

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, MALEIC ACID, ETHANOLAMINE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, PARFUM / FRAGRANCE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, QUATERNIUM-91, POLYQUATERNIUM-37, BENZOIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, CETRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, PPG-1 TRIDECETH-6, SODIUM SARCOSINATE, ACRYLATES COPOLYMER, ARGININE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, SORBITAN OLEATE, CI 60730 / ACID VIOLET 43, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE

 

Redken Laboratories perustettiin vuonna 1960, ja toisena perustajana oli Paula Kent. 1950-luvun lopulla hiuksia valkaistiin ja tupeerattiin rajusti. Paula oli tuolloin nuori näyttelijä, ja hänellä oli hennot hiukset ja herkkä iho. Hollywood-elokuvien kuvauksissa hän sai jatkuvasti allergisia reaktioita kampaajien ja meikkitaiteilijoiden käyttämistä tuotteista. Paula etsi ratkaisua ihotautilääkäreiltä ja kampaajilta, mutta kukaan ei osannut kertoa tuotteiden taustasta tieteellisestä näkökulmasta.

Sitten Paula sai oivalluksen, että voisi auttaa miljoonia muita ihmisiä, jotka tarvitsivat hellävaraisia mutta tehokkaita tuotteita. Lisäksi hän ymmärsi, että kampaamoalan ammattilaisten täytyi tuntea hiuksiin, ihoon ja tuotteiden ainesosiin liittyvä kemia sekä niiden vaikutus kauniisiin ja terveisiin hiuksiin.

Paula Kent käytti olutmainoksesta saamansa 3 000 dollaria ja perusti kampaajansa Jheri Reddingin kanssa (tästä nimi REDKEN) Redkenin. Yritys aloitti toimintansa kolmella tuotteella ja intensiivisellä kampaajien koulutusohjelmalla. Tuotteiden koostumusten kehittämisessä noudatettiin kolmea periaatetta:

– Proteiiniteknologia (koska hiukset koostuvat pääasiassa proteiineista)
– Emäksinen pH 4,5–5,5, joka täydentää hiusten ja ihon luonnollista pH:ta
– Ainoastaan lisensoitujen kosmetologien salongeissa suosittelemat tuotteet

Näillä periaatteilla Paula Kent mullisti kampaamoalan niin hiusmuotoilijoiden kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Hänen edelläkävijän asennettaan vaalitaan, ja hänen perintönsä on edelleen brändin kulmakivi.

 

 

Lisätiedot
Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä