Redken Extreme Shampoo 300 ml

23,50

Varastossa

Kuvaus

Korjaavuutta ja vahvuutta hauraille ja vaurioituneille hiuksille

 

Extreme tuotesarjan tuotteet antavat hiuksille proteiinien avulla vahvuutta ja samalla ehkäisee hiusten katkeilua. Extreme -sarjan ansiosta hiusten katkeilu vähenee nopeasti säännöllisen käytön yhteydessä. 

Tämä SMART-hiustenhoitotuotesarjaan kuuluva vaurioituneille tai rasittuneille hiuksille suunniteltu vahvistava shampoo auttaa vahvistamaan hiusten haurastuneita kohtia ja antaa hiuksille elinvoimaa.

Redken Extreme Shampoo on hiuksia vahvistava shampoo, joka puhdistaa ja antaa elinvoimaa hiusten haurastuneille kohdille. Elvyttää ja korjaa suojaten niiden luonnollista kiiltoa. Eksklusiivinen uusi RCT Protein Complex on älykäs täsmäyhdiste, joka hoitaa hiuksia tyvestä ytimeen ja aina latvaan asti antaen kullekin kolmelle tasolle juuri niiden tarvitsemaa hoitoa. Lopputuloksena hiukset ovat vahvemmat, vastustuskykyisemmät ja terveen kiiltävät. 

 

Erityisominaisuudet 

– Puhdistaa ja vahvistaa hiuksia palauttaen kiillon

– Auttaa vahvistamaan haurastuneita kohtia 

Alluren paras korjaava shampoo -palkinto 2017

 

Käyttö

Levitä kosteisiin hiuksiin ja käytä halutessasi päivittäin. Vaahdota. Huuhtele huolellisesti. Käytä sitten Extreme-hoitoainetta saadaksesi parhaan lopputuloksen.

 

Ainesosaluettelo

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, PARFUM/ FRAGRANCE, COCAMIDE MIPA, SODIUM BENZOATE, HEXYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CARBOMER, CETYL ALCOHOL, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, QUATERNIUM- 33, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, BENZYL BENZOATE, SODIUM SARCOSINATE, PROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, ARGININE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, HYDROLYZED SOY PROTEIN, LINALOOL, FUMARIC ACID, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYLSILANETRIOL, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID (D184533/1)

 

Redken Laboratories perustettiin vuonna 1960, ja toisena perustajana oli Paula Kent. 1950-luvun lopulla hiuksia valkaistiin ja tupeerattiin rajusti. Paula oli tuolloin nuori näyttelijä, ja hänellä oli hennot hiukset ja herkkä iho. Hollywood-elokuvien kuvauksissa hän sai jatkuvasti allergisia reaktioita kampaajien ja meikkitaiteilijoiden käyttämistä tuotteista. Paula etsi ratkaisua ihotautilääkäreiltä ja kampaajilta, mutta kukaan ei osannut kertoa tuotteiden taustasta tieteellisestä näkökulmasta.

Sitten Paula sai oivalluksen, että voisi auttaa miljoonia muita ihmisiä, jotka tarvitsivat hellävaraisia mutta tehokkaita tuotteita. Lisäksi hän ymmärsi, että kampaamoalan ammattilaisten täytyi tuntea hiuksiin, ihoon ja tuotteiden ainesosiin liittyvä kemia sekä niiden vaikutus kauniisiin ja terveisiin hiuksiin.

Paula Kent käytti olutmainoksesta saamansa 3 000 dollaria ja perusti kampaajansa Jheri Reddingin kanssa (tästä nimi REDKEN) Redkenin. Yritys aloitti toimintansa kolmella tuotteella ja intensiivisellä kampaajien koulutusohjelmalla. Tuotteiden koostumusten kehittämisessä noudatettiin kolmea periaatetta:

– Proteiiniteknologia (koska hiukset koostuvat pääasiassa proteiineista)
– Emäksinen pH 4,5–5,5, joka täydentää hiusten ja ihon luonnollista pH:ta
– Ainoastaan lisensoitujen kosmetologien salongeissa suosittelemat tuotteet

Näillä periaatteilla Paula Kent mullisti kampaamoalan niin hiusmuotoilijoiden kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Hänen edelläkävijän asennettaan vaalitaan, ja hänen perintönsä on edelleen brändin kulmakivi.

Lisätiedot
Hiustyypeille

Merkintä
Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä