Wella Professionals Fusion Conditioner 200 ml

17,90

Varastossa

Kuvaus

Wella Professionalsin Fusion Care Conditioner on ihastuttava hoitoaine, joka korjaa vahingoittuneita ja haaroittuneita hiuksia. Se sisältää silkkiaminohappoja ja mikrolipidejä, jotka korjaavat hiuksiasi ja suojaavat niitä kulumiselta ja vahingoittumiselta. Hoitoaine tekee hiuksistasi puhtaat, pehmeät ja hoidetun tuntuiset.

Tämä on loistava valinta kaikille hiustyypeille.

Auttaa suojaamaan hiuksia välittömästi kampaamisesta johtuvalta katkeilulta ja mekaanisilta vaurioilta. Selvittää hiukset ja tekee niistä sileät. Sisältää silkkiaminohappoja.

Innovatiivinen koostumus on saanut inspiraationsa hämähäkinseitistä, joka on yksi luonnon vahvimmista kuiduista. Siinä käytetään Silksteel FUSION -järjestelmää, jossa yhdistyvät silkkiaminohapot ja mikronisoidut lipidit. Se tunkeutuu syvälle hiuksen kuitukerrokseen ja korjaa hiuskuitua välittömästi mikro- ja makrotasoilla. Jopa erittäin vahingoittuneet hiukset tuntuvat uudistuneilta, sileiltä ja joustavilta eivätkä ne katkeile läheskään yhtä paljoa kuin aiemmin.

Käyttö

Levitä puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin keskittyen hiusten pituuksiin ja latvoihin. Huuhtele huolellisesti.

Ainesosaluettelo

Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Parfum, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Histidine, Glycine, Alanine, Hydrolyzed Silk

 

Lisätiedot
Paino 0.25 kg
Hiustyypeille

Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä