Wella Professionals Fusion Shampoo 250 ml

14,90

Varastossa

Kuvaus
Hellävarainen shampoo kaikille hiustyypeille.

Auttaa korjaamaan vaurioituneet hiukset ja tekee hiuksistasi puhtaat ja hoidetut. Sisältää EDDS-teknologian, joka poistaa metallisia epäpuhtauksia antioksidanttien avulla. Lisäksi koostumus sisältää mikronisoituja lipidejä ja silkkiaminohappoja, jotka tekevät tuotteen vaikutuksesta tehokkaamman ja pitkäkestoisemman.

Lopputuloksena saat ihanan tuoksuiset ja sileät hiukset!

Innovatiivinen koostumus on saanut inspiraationsa hämähäkinseitistä, joka on yksi luonnon vahvimmista kuiduista. Siinä käytetään Silksteel FUSION -järjestelmää, jossa yhdistyvät silkkiaminohapot ja mikronisoidut lipidit. Se tunkeutuu syvälle hiuksen kuitukerrokseen ja korjaa hiuskuitua välittömästi mikro- ja makrotasoilla. Jopa erittäin vahingoittuneet hiukset tuntuvat uudistuneilta, sileiltä ja joustavilta eivätkä ne katkeile läheskään yhtä paljoa kuin aiemmin.

Käyttö

Levitä hieromalla shampoota hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele huolellisesti ja jatka käsittelyä Fusion hoitoaineella tai hiusnaamiolla.

Ainesosaluettelo

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Laureth-2, Sodium Lauroyl Glutamate, Parfum, Sodium Benzoate, PEG-4 Distearyl Ether, Amodimethicone, Panthenol, Polyquaternium-10, Distearyl Ether, Guar Hydroxypropyltrimonium
Lisätiedot
Paino 0.3 kg
Hiustyypeille

Tuotemerkki

Ammattilaisvinkki

Katso myös nämä