Hiuksiisi syntyy päivittäin vaurioita. Niitä syntyy, kun käsittelet hiuksiasi kuumilla muotoiluraudoilla, värjäät hiuksiasi toistuvasti, saunot, olet auringossa tai vaikkapa kun harjaat takkuisia hiuksia liian ronskilla otteella. Kukaan ei voi siis välttyä vaurioilta, minkä takia niitä tulee korjata.

Jos haluat korjata näitä päivittäin syntyviä vaurioita, niin Wella Fusion -sarja on sinulle täydellinen tuotesarja. Se korjaa päivittäin syntyneitä hiusten vauroita kuitenkaan latistamatta hiuksiasi.

Oletko siis jo kokeillut Wella Professionals Fusion Care -sarjaa? Wella Fusion on nimittäin yksi parhimmista tuotesarjoista siihen, jos haluat vahvistaa hiuksiasi ja niiden rakennetta. Wella Fusion -sarja saa myös hiuksesi tuntumaan joustavilta ja ilmavilta. Lisäksi se auttaa selvittämään takkuja, kun hiuksistasi tulee vahvemmat.

Sarjan tuotteet antavat hiuksillesi joustavaa tukea luoden vahvuutta ja rakennetta. Wella Fusion ei latista, eikä tee hiusta laiskaksi hoitamalla sitä liikaa, vaan se toimii juuri niin kuin toivoisit unelmien hiustuotteesi toimivan.

Sarja korjaa ja selvittää takut sekä saa hiuksesi kiiltämään ja hehkumaan. Näiden tuotteiden avulla sinun on helpompi käsitellä hiuksiasi haluamallasi tavalla. Wella Professionals Fusion Care -sarjaan kuuluu neljä tuotetta ja seuraavaksi kerron sinulle, miten ja milloin niitä käytetään.

1) Wella Professionals Fusion Intense Repair shampoo (250ml)

Tämä Wella Fusion -shampoo sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, koska vaahtoava shampoo pesee hiuksesi hellävaraisesti. Shampoon sisältämät silkkiaminohapot korjaavat hiuksiin tulleita vaurioita ja auttavat niitä pysymään jatkossa vahvempina.

Klikkaa tuotteen sivuille tästä.

Hiustesi kosteuttamisen ja ravitsemisen Wella Fusion Intense Repair Shampoo hoitaa sen sisältämillä antioksidanteilla ja mikronisoiduilla lipideillä. Hiuksesi tuntuvat välittömästi puhtailta, mutta shampoo ei kuitenkaan jätä ”natisevan” puhdasta tai takkuista lopputulosta.

Huonokuntoiset hiukset? Ei ongelmaa! Wella Fusion -sarjan shampoo korjaa erittäin huonokuntoistakin hiusta. Olemme saaneet tästä shampoosta valtavan hyvää palautetta asiakkailtamme, joilla on hentoinen ja huonokuntoinen hius. Hiukset ovat ryhdikkäät ja terveen tuntuiset näiden tuotteiden käytön jälkeen. Fusion-sarjan shampoo saa hiuksesi kiiltämään sekä näyttämään vahvoilta. Parhaan tuloksen saat käyttämällä tietenkin koko tuotesarjaa, koska jokainen tuotesarja on suunniteltu niin, että niiden vaikutukset tukevat toisiaan.

2) Wella Professionals Fusion Intense Repair Conditioner (200ml)

Nyt kun olet löytänyt täydellisen shampoon, niin on aika valita sille kaveriksi yksi markkinoiden paras hoitoaine.

Miksi Wella Fusion Intense Repair -hoitoaine sitten on yksi maailman parhaista? Se sisältää samoja korjaavia aminohappoja sekä mikrolipidejä kuin Fusion shampoo. Lisäksi se tietenkin hoitaa hiuksesi kiiltäviksi ja vahvoiksi. Tämä hoitoaine auttaa vähentämään hiustesi katkeilua, sillä se selvittää takut tehokkaasti.

Klikkaa tuotteen sivuille tästä.

Ihan paras juttu tässä hoitoaineessa on myös se, että se toimii nopeasti lyhyessä vaikutusajassa. Wella Professionals Fusion Intense Repair on nimittäin pikahoitoaine ja voit antaa sen vaikuttaa hiuksissasi ainoastaan 30 sekuntia. Nopeaa eikö? Hoitoaine selvittää hiuksesi hetkessä tehden niistä silkinpehmeät ja kiiltävät. Tämä on yksi meidän henkilökohtaisista suosikkituotteista.

3) Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask (150ml)

On olemassa hoitavia tuotteita… erittäin hoitavia tuotteita… ja super-hoitavia tuotteita. Tämä hoitonaamio kuuluu näistä jälkimmäiseen.

Jos haluat ylellisen tuntuiset hiukset sekä kampaamotasoisen kokemuksen, niin suosittelen valitsemaan tämän tehonaamion. Wella Professionals Fusion Intense Care -hoitonaamio on voidemainen super-hoitava tuote.

Klikkaa tuotteen sivuille tästä.

Sen sisältämät tehoaineet tunkeutuvat syvälle hiuksiisi tehden niistä vahvemmat ja helpommat käsitellä. Tämän naamion jälkeen hiuksesi tuntuvat ihan oikeasti kuin uudesti syntyneiltä. Tässäkin naamiossa hyödynnetään Silksteel Fusion-järjestelmää, jonka hoitavat lipidit ja aminohapot todella korjaavat vaurioituneita hiuksia.

Hoitonaamion käyttö

Pese ensin hiuksesi Wella Fusion Intense Repair shampoolla. Tämän jälkeen pyyhekuivaa hiuksiasi hieman ja levitä Fusion Intense Repair Mask hiuksiisi. Anna vaikuttaa 5-10 min, jonka jälkeen huuhtele hiuksesi huolellisesti.

Hiuksistasi tulee vahvemmat ja kiiltävät tämän käsittelyn jälkeen, sillä tämän tehopakkauksen hoitavat ainesosat vahvistavat hiustasi syvältä rakenteista. Hiukset ovat käsittelyn jälkeen kiiltävät ja helposti kammattavat. Tämä hoitonaamio auttaa vähentämään hiuksien katkeamista. Kaikin puolin yksi parhaista hiusnaamioista, joka sopii lähestulkoon kaikenlaisille hiuksille.

4) Wella Professionals Fusion Amino Refiller Repairing Treatment (70ml)

Lopuksi vielä kirsikkana kakun päälle todellinen tehohoito-seerumi! Hoito kannattaa tehdä alusta loppuun Wella Fusion -tuotteilla, jolloin saat parhaat lopputuloksen.

Klikkaa tuotteen sivuille tästä.

Wella Professional Amino Refiller toimii siis seuraavalla tavalla.

Sen ajatuksena on luoda vahvemmat hiukset ja täyttää hiuksiisi syntyneitä koloja eli rakennevaurioita. Sen sisältämät aminohapot tunkeutuvat syvälle hiuksiin ja se muodostaa ikään kuin suojaavan verkon hiuksesi ympärille, saaden hiukset tuntumaan vahvoilta ja paksummilta.

Kampaamotasoinen elämys hiuksillesi kolmella tuotteella

Pese ensin hiuksesi Wella Fusion Intense Repair Shampoolla, jonka jälkeen kuivaa hiukset kevyesti pyyhkeellä. Tämän jälkeen levitä hiuksiisi Fusion Amino Refiller -hoitoaine ja anna sen vaikuttaa 5 min. Lämpö tehostaa vaikutusta eli voit vaikka mennä saunaan lempeisiin löylyihin istumaan alimmalle lauteelle pyyhe päässä. Muista, että liika kuumuus ei tee hyvää hiuksille, eikä tuotteille.

Viiden minuutin vaikutusajan jälkeen lisää suoraan Fusion Amino Refiller -hoidon päälle Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask -tehohoito ja anna vaikuttaa toiset 5 min. Kaiken tämän jälkeen huuhtele hiuksesi erittäin huolellisesti. Valmista tuli! Takaamme, että huomaat merkittävän eron hiuksissasi ennen ja jälkeen tehohoidon.

Jos haluat vahvistaa hiuksiasi, korjata niihin syntyneitä rakennevaurioita ja estää uusien vaurioiden synnyn, niin suosittelemme sinua ehdottomasti kokeilemaan Wella Fusion -sarjaa.