Haluatko saada nopeasti hiuksiisi piristystä? Tai tarvitseeko hiusvärisi hieman virkistystä kampaamokäyntien välillä?

Silloin kotona tehty turvallinen sävytys on täydellinen ratkaisu, koska hyvin tehdyn kotivärjäyksen jälkeen hiuksesi ovat hetkessä taas kiiltävät sekä elinvoimaiset. 

Tärkeintä kotivärjäyksessä on käyttää laadukkaita värejä ja noudattaa pakkauksen ohjeita. Yksi laadukkaimmista kotiväreistä on Wella Professionals Colour Touch -kotivärisarja.

Color Touch -sarja on nyt -20 % alessa!

Selaa laajaa Color Touch -valikoimaamme. ↓

Wella Color Touch on erityisen laadukas kotiväri

Wella Professionals Color Touch kotiväri on intensiivisävyte, jolla saat hoidettua kotona tehtävän värjäyksen vaivattomasti ällistyttävän hyvällä lopputuloksella. Wella Color Touch kotiväri on hyvä laadultaan, sitä on vaivaton käyttää ja se on hellävarainen hiuksillesi. 

Wella Color Touch kotivärillä saat syvennettyä hiustesi väriä, eikä sinun tarvitse pelätä liian värjätyn näköistä kovaa väriä, vaan se jättää hiuksesi kiiltäviksi ja valoa heijastavaksi. Wella Color Touchin sisältämä Light Color Complex -yhdistelmä luo hiuksiisi juuri näitä heijasteita, jotka saavat hiuksesi näyttämään taas upean elinvoimisilta.

Tässä 9 suosituinta Color Touch -väriämme.

Kaikki Color Touch -värit löydät täältä.

Milloin kannattaa valita kotiväri kampaamon sijaan? 

Kotona tehtävä värjäys on järkevää silloin, kun kyseessä on värin freesaus tai intensiivisyyden palautus. Suuremmat tyvikasvun vaalentamiset sekä radikaalit värin muutokset kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi, jotta lopputuloksesta tulee juuri sellainen kuin haluat. Wellan Color Touch intensiivisävyte ei sisällä ammoniakkia, eikä voimakkaita hapetteita, joten se on erittäin hellävarainen hiuksillesi. Colour Touch ei kuitenkaan pysty vaalentamaan tummaa tyvikasvua vaaleaksi niin kuin kestoväri.

Wellan Color Touch -kotiväri on parhaimmillaan, kun haluat

 • tummentaa hiuksiasi yhden-kahden asteen verran
 • kirkastaa punaisen tai kuparin väriä
 • sävyttää jo vaalennettuja hiuksiasi

Kuinka valitset oikean Colour Touch -sävyn?

Saatat miettiä, kuinka osaat sävyttää yhden asteen verran? Vertaa nyt omaa hiustasi tähän Wella Color Touch värisarjan värikarttaan. Kun löydät siitä lähimpänä omaa hiustasi olevan sävyn, vaikkapa 5/3, niin voit valita saman sävyn tai yhden tummemman sävyn eli 4/77 tummanruskea. 

Entäpä sitten, jos haluat vaalentaa hiuksiasi? Silloin suosittelemme pysymään samassa sävyssä kuin kartassa omia hiuksiasi vastaava sävy, koska Wella Professionals Color Touch värillä et voi varsinaisesti vaalentaa hiuksiasi, vaan voit kirkastaa niitä. 

Miten kirkastaminen sitten tapahtuu? Oletetaan, että hiuksesi vastaavat 7/3 keskivaaleaa väriä, sinulla ei ole kuin maksimissaan sentin-kahden tyvikasvu ja haluaisit lisätä kiiltoa ja kirkkautta hiuksiisi. Tällöin valintasi olisi yhden asteen vaaleampi sävyte eli 8/73. 

Aluksi näiden sävyjen arvioiminen voi tuntua hankalalta, mutta juuri sen takia sinun kannattaa pysytellä kotivärien kanssa hyvin lähellä jo olemassa olevaa hiusväriäsi. Maltilliset värinmuutokset ja  nykyisen värisi kirkastamiset on turvallista tehdä kotona. Suuremmat värimuutokset, joissa värjäät hiuksesi kokonaan eri värisiksi, kannattaa tehdä kampaajalla. 

Wella Color Touchin laatu perustuu sen ainesosiin ja matalaan hapeteasteeseen

Colour Touch hiusväri on ennen kaikkea hellävarainen. Se ei sisällä ammoniakkia. Wella Color Touch sisältää kuituproteiineja sekä luonnonvahoja. Nämä ainesosat saavat hiuksesi kiiltämään ja tuntumaan elinvoimaisen terveiltä. 

Color Touch kestosävyte sisältää myös erittäin hellävaraisen hapetteen, vain 1,9%, joka takaa sen, ettei värillä saa vahinkoa aikaan huokoisemmassakaan hiuksessa. Wella Color Touch on siis erittäin turvallinen kotiväri, sillä perinteisissä kaupan kestoväreissä hapete on jopa 6 %. Se on aivan liian vahva hapete kotivärjäykseen etenkin silloin, jos hiuksesi ovat jo värjätyt. Miksi se on liian vahva? 

Hapetteen tarkoitus on ikään kuin avata hiustesi suomukerroksia, jotta väripigmentit pääsevät tekemään värjäystyön hiuksissasi. Jo värjätty hius on jo käsitelty ja hieman huokoinen, minkä takia sitä ei tarvitse käsitellä enää vahvalla hapetteella. Wella Color Touch kotiväri on siis turvallinen kestosävyte miedon hapetteensa ansoista. 

Colour Touchilla saat hiuksesi säkenöimään, minkä lisäksi laadukkaat Wellan värit kestävät pitkään hehkuvina. Wella Color Touch on myös erittäin mukava käyttää, sillä väri on emulsiomainen ja helppo levittää. Värin sisältämä ainutlaatuinen Light Color Complex -ominaisuus saa värin kiiltämään tyvestä latvaan. 

Kyseessä on siis yksi markkinoiden turvallisin sekä hoitavin kestosävyte, joka on varma valinta silloin, kun haluat hiuksiisi pitkäkestoista kiitoa ja sävykkyyttä nopeasti.

Suosittujen Wella Color Touch sävyjen esittelyä

6/77 – tumma suklaanruskea kaunis väri, jolla voit turvallisesti tummentaa keskiruskeaa väriä, ilman että siitä tulee liian tumma.
4/77 – täyteläinen tummanruskea, antaa kiiltoa, lämpöä ja intensiivisyyttä tummille ruskeille hiuksille.
66/45 – kylmä intensiivinen punainen saat viileään suuntaan sävyttävän punaisen, jossa ei ole kuparisuutta mukana.
6/4 -punainen keskiruskea, joka on selvästi enemmän kupariin taittuva punainen.
9/01 – kirkas tuhkavaalea, on selvästi kylmänsävyinen, tällä voit sävyttää esimerkiksi raidoitettua hiusta, joka on vähän kellertävä tai hieman kiilloton.
2/0 – musta, antaa hiuksillesi intensiivisen ja kauniisti kiiltävän mustan sävyn.

Vinkit, joilla onnistut kotivärjäyksessä

Tässä vielä vinkkejä värjäykseen ja muutama sävyn esittely. Ihan ensimmäiseksi, lue aina käyttöohjeet ja toimi niiden mukaan. Älä ylitä vaikutusaikoja tai käytä mitään lämpöä tai kelmuja hiuksissasi. Suojaa ympäristö sekä itsesi hyvin. Aloita värin levitys maltillisesti ja siirry osioittain eteenpäin. Pidä hiukset värjäyksen aikana mahdollisimman takuttomina ja kampaa ne harvalla kammalla heti läpi, kun saat värin hiuksiisi. 

Lopuksi voit hieroa väriä kevyesti, että se levittyy varmasti joka puolelle. Älä kuitenkaan hankaa hiuksia värjäyksen aikana, sillä hiuksesi eivät pidä siitä. Muista etenkin tummien sävytteiden kohdalla pyyhkiä iholtasi kaikki ylimääräiset värit sekä hutiin menneet värit heti pois, sillä sävytteet tarttuvat nopeasti ihoon kiinni.

Tsemppiä värjäykseen! Muista, että laadukas väri takaa laadukkaan lopputuloksen. Täältä löydät kaikki Wella Professionals Color Touch hiusvärit!

Jos tarvitset apua itsellesi sopivan sävyn valintaan, niin ole meihin yhteydessä. Me olemme täällä auttamassa sinua ja vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi.

2 thoughts on “Wella Professionals Color Touch kotiväri – Täydellinen väri hiuksillesi

 1. vict sanoo:

  hei kampaajalla meni liian harmaaksi ja tummiksi vaalennetut hiukset, miten tilanteen voisi korjata kotona? kiitttii:)

  1. Nordic Hair House sanoo:

   Moikka! Parhaiten saat liian harmaan sävyn pois hiuksista hyvällä syväpuhdistavalla shampoolla, kuten https://nordichairhouse.com/tuote/malibu-c-un-do-goo-shampoo-266-ml-syvapuhdistava-vegaaninen/

   Tämä shampoo kirkastaa ja jopa jossain määrin poistaa hieman harmaaksi mennyttä hiusta. Sen jälkeen suosittelen sävyttämään hiukset käyttämällä color mask pearl hoito-ainetta. https://nordichairhouse.com/tuote/four-reasons-color-mask-toning-treatment-pearl-savyttava-tehohoito-200ml-helmiainen-taittaa-keltaisuutta/

Comments are closed.